Forte Roulette biedt kinderen de kans om hun talenten te ontdekken! Zes weken lang bieden we, in samenwerking met verschillende sportverenigingen, elke week een verschillende sport aan. Zo kunnen kinderen van 7 jaar en ouder verschillende sporten uitproberen. Want al eens gedacht aan Free Run, Capoeira of softbal? Of toch maar eens voetbal, volleybal of karate proberen? Het kan binnen Forte Roulette!

Van augustus tot en met oktober bieden we in Heiloo 6 verschillende sporten. Deze  vinden plaats bij Forte BSO 7+ (bij de Foresters, met uitzondering van volleybal: deze les wordt gegeven bij sporthal Vennewater). Inschrijven kan bij een Forte BSO in Heiloo. En vriendjes mogen ook mee!

 

 

FORTE ROULETTE PROGRAMMA

FORTE ROULETTE PROGRAMMA

Inschrijven voor Forte Roulette kan bij een Forte BSO in Heiloo.  De sporten vinden plaats bij Forte BSO 7+, met uitzondering van Volleybal: deze vindt plaats in Sporthal Vennewater.

Inschrijven voor Forte Roulette kan bij een Forte BSO in Heiloo.  De sporten vinden plaats bij Forte BSO 7+, met uitzondering van Volleybal: deze vindt plaats in Sporthal Vennewater.

 • Voetbal: De Foresters, donderdag 29 augustus 2019, 16.15 uur – 17.30 uur.
  Leer de nieuwste en coolste voetbalmoves en tricks, en speel daarna een gezellig potje tegen elkaar!
 • Free Run: Free Style Motion, donderdag 5 september 2019, 16.15 uur- 17.30 uur.
  Freerunning is een uitdagende sport waarbij je zo snel en sierlijk mogelijk over obstakels beweegt. Hierdoor ontwikkel je creativiteit, lichaamscontrole en kracht. De trainers leren je verschillende oefeningen aan maar je krijgt ook zelf de tijd om aan de slag te gaan. De freerunlessen zijn niet alleen goed voor het leren van de sport maar ook voor het leren van veilig freerunnen. Met je groep en de ervaren trainers maken we er iets speciaals van!
 • Capoeira: CN Capoeira, donderdag 12 september 2019, 16.15 uur – 17.30 uur.
  Capoeira is een dynamische vechtsport met acrobatische elementen en ritmische bewegingen. Het is rijk aan muzikaliteit en geschiedenis. Deze Braziliaanse levenskunst is goed voor iedereen, ongeacht achtergrond, lichaamsbouw of leeftijd: capoeira leer je met plezier!
 • Honkbal: Double Stars, donderdag 19 september 2019, 16.15 uur- 17.30 uur.
  Korte stop, wijdbal, pitchen: leer het allemaal tijdens de les Honkbal en sla je eerste homerun!
 • Volleybal: Volleybal Effect, donderdag 26 september 2019, (bij Sporthal Vennewater: verzamelen om 15.50 uur bij BSO 7+) 16.00 uur- 17.00 uur.
  Speel, spring, smash en leer alles over volleybal!
 • Karate: Dojo ‘t Loo, donderdag 3 oktober 2019, 16.15 uur- 17.30 uur.
  Tijdens karate leer je niet alleen karateskills, maar krijg je ook meer zelfvertrouwen, respect voor elkaar, en heb je vooral veel plezier!

 

Lees meer