Inventarisatie BSO bij basisschool de Driemaster

Deel dit artikel

20-02-2022
1 minuut

Inventarisatie BSO bij basisschool de Driemaster

Enige tijd geleden hebben we onder ouders de interesse gepeild voor een eigen BSO op de Driemaster. Uit deze enquête bleek dat er belangstelling is voor een BSO op De Driemaster. Forte Kinderopvang wil via onderstaande inventarisatie graag weten welke ouders interesse hebben en voor welke dagen exact.

Er is namelijk een minimaal aantal kinderen nodig om de BSO te kunnen starten. Dit is niet zozeer om financiële redenen, maar vooral omdat het vanuit pedagogisch oogpunt minder wenselijk is dat kinderen met te weinig andere kinderen op de BSO zitten. Kinderen groeien door sociale interactie met andere kinderen, zo ook op de BSO.

Ook ouders die geen interesse hebben in de BSO wordt gevraagd enkele vragen in te vullen. Zo krijgen zowel wij als school en Forte een completer beeld.

Als u hier klikt, vindt u ook een PDF bestand met meer informatie over hoe een Forte BSO eruitziet, wat er voor activiteiten worden gedaan, waar de BSO bij kan helpen en wat het kost.

U heeft tot 14 maart a.s. om de vragenlijst in te vullen. We hopen dat zoveel mogelijk ouders de inventarisatie invullen. Alvast bedankt voor de medewerking!

De Driemaster en Forte Kinderopvang