Kinderopvang in samenwerking met werkgevers

Een fietsplan, auto van de zaak, een pensioenregeling, bonus of laptop van de zaak: het zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden waar menig HR-professional wel bekend mee is. Maar in de zoektocht naar personeel zijn arbeidsvoorwaarden die niet direct in geld of materiële zaken zijn uit te drukken, wellicht nog veel interessanter voor uw potentiële nieuwe (en huidige) werknemers.

Uit onderzoek van het CBS blijkt dat slechts 4% van de ouders met kinderen onder de 12 jaar moeiteloos werk en privé kunnen combineren. Één op de acht werknemers met jonge kinderen geeft aan wekelijks problemen te ervaren met de balans tussen werk en privé.

Werk en gezin succesvol combineren is dus vaak een behoorlijke uitdaging, vooral voor ouders met jonge kinderen. Het actief ondersteunen van medewerkers bij het vinden van de juiste balans tussen werk en privé- met een aanbod dat écht ontzorgt zou dan ook voor uw bedrijf wellicht zeer interessant kunnen zijn.

De kinderopvang kent lange wachtlijsten en biedt, in de meeste gevallen, geen aansluiting met flexibele werktijden van ouders en 24 uursdiensten. Dit zorgt voor problemen waardoor ouders van jonge kinderen met de handen in het haar zitten. Samen met u als werkgever kunnen wij, als professionele kinderopvangorganisatie, kijken naar de mogelijkheden om de handen in één te slaan en uw medewerkers te ondersteunen bij de opvang van hun kinderen. Opvang die aansluit bij uw bedrijf: bij uw dienstroosters, werktijden, contracten en bedrijfscultuur.

OVER FORTE

Forte Kinderopvang is al meer 50 jaar een vertrouwd gezicht in Noord- Holland en wekelijks vangen wij op ruim 60 locaties duizenden kinderen op, in de leeftijd van 0-12 jaar. Wij werken elke dag samen met kinderen, hun ouders of opvoeders, het onderwijs en andere organisaties aan een basis voor het leven. Samen laten we kinderen volledig tot bloei komen. En als we dit bereiken, groeien we allemaal! Wilt u meer lezen over Forte? Klik hier.

WAT KUNNEN WE VOOR U BETEKENEN?

  • Ervaren uw werknemers knelpunten in het combineren van werk en privé?
  • Heeft u moeite met het werven (en behouden) van voldoende personeel?
  • Maakt u zich sterk om goede arbeidsvoorwaarden voor uw werknemers te scheppen?

Dan gaan we graag hierover met u in gesprek! Hoe wij onze ervaring kunnen inzetten om uw organisatie en uw werknemers te laten groeien en de mogelijkheid te bieden om werk en een  gezin, beter te combineren en te ‘ontzorgen’. Vult u onderstaand uw contactgegevens in? Dan nemen wij op korte termijn contact met u op:

Zakelijk Contact