BSO Nijverheidsweg

Een bijzonder en kleurrijk geheim, vlakbij de A9, verborgen op het industrieterrein in het pand van Sierhuis …Hooggeëerd publiek, we presenteren u BSO Nijverheidsweg met haar eigen Theater! Komt dat zien!

Een bijzonder en kleurrijk geheim, vlakbij de A9, verborgen op het industrieterrein in het pand van Sierhuis …Hooggeëerd publiek, we presenteren u BSO Nijverheidsweg met haar eigen Theater! Komt dat zien!

Een echte Theater BSO waar kinderen naast de gebruikelijke Forte activiteiten op theateravontuur gaan. Al spelend ontdekken ze nieuwe kanten van zichzelf. De Theater BSO heeft een echt podium, lichten, microfoons en toneelattributen. Elke dag wordt afgesloten met een korte maar gezellige voorstelling voor ouders. Alle kinderen ontdekken hier dat ze ieder een eigen talent hebben!

Even geen theater? Geen probleem! De BSO biedt naast het theater een rijk aanbod aan activiteiten, die we afstemmen op de leeftijd en belangstelling van het kind. Er is dus ook genoeg ruimte voor ontspanning of andere activiteiten. Of dat nou in een yogales is of gewoon jezelf even lekker terugtrekken met een puzzel, spelletje, tekening of boek, het is allemaal geen probleem. Tenslotte kan een creatief proces alleen plaatsvinden bij genoeg ontspanning!

BSO Nijverheidsweg vangt kinderen op van alle basisscholen in Heiloo. Deze BSO kan ook gecombineerd worden met BSO 7+: extra ruimte om te bewegen! Bij deze BSO is ook KDV De Paradijsvogel gevestigd,  een uitstekende combinatie van KDV en BSO voor broertjes en zusjes van verschillende leeftijden!

Lees meer
Warme biologische maaltijden Thema’s activiteiten uitjes en workshops Programma's afgestemd op leeftijd en belangstelling Vakantie BSO Kinderparticipatie Vervoer van school Intensieve samenwerking school Theater
BSO Nijverheidsweg
BSO Nijverheidsweg
BSO Nijverheidsweg

Andere opvangsoorten op deze locatie

Kosten & praktische informatie

Alle handige informatie, praktisch ingedeeld onder verschillende kopjes. Klik op de knoppen om de informatie te lezen.

BSO Nijverheidsweg
Maaike van der Marel
Clustermanager BSO Nijverheidsweg

Zo bijzonder om te zien hoe elk kind zijn eigen talent ontdekt!

We hebben hier alles in huis om de kinderen te laten bloeien. Op het podium staan, jezelf presenteren als circusdirecteur, danser of je eigen geschreven lied zingen. Alle rollen die kinderen in zich hebben, krijgen op het toneel vorm. En even geen theater? Geen probleem! Er is genoeg ruimte voor ontspanning of andere activiteiten!

Contact en openingstijden

BSO Nijverheidsweg

Nijverheidsweg 4
1851 NW Heiloo
0251-658058
info@fortekinderopvang.nl
LRK-nummer: 117852557 GGD rapport

Aanvullende informatie

  • Openingstijden: uitgaan school – 18.30 uur. Maandag, dinsdag, donderdag. (Opvang op woensdag en vrijdag bij BSO Boekenstein). Bij voldoende belangstelling (min. 4 kinderen) ook mogelijkheid op woensdag of vrijdag op de BSO zelf.
  • Opvang inclusief schoolvakanties, exclusief schoolvakanties, of alleen tijdens de vakanties. (Vakantieopvang bij voldoende kinderen op de BSO zelf, anders op BSO Boekenstein).
  • Zowel vaste als flexibele opvang mogelijk.
  • Aantal plaatsen: maximaal 10.