Nieuwe BSO in Egmond aan Zee
Nieuwe BSO in Egmond aan Zee

Deel dit artikel

21-07-2022
1 minuut

Nieuwe BSO in Egmond aan Zee

Na de zomervakantie opent Forte een nieuwe BSO op basisschool De Driemaster in Egmond aan Zee! Vanaf maandag 29 augustus 2022 opent BSO De Driemaster op maandag en donderdag haar deuren. Bij voldoende belangstelling voor de overige dagen, wordt de BSO eventueel ook op andere dagen geopend. Het gaat hierbij om een pilot van een halfjaar: mocht er voldoende belangstelling zijn, blijft de BSO na deze periode open.

In de eigen school, naast het huidige lokaal van het kinderdagverblijf/peuteropvang wordt deze zomer een gezellige eigen ruimte voor de BSO ingericht. Hier bieden we een groot aanbod aan activiteiten en uitjes, die we afstemmen op de leeftijd en belangstelling van de kinderen, maar kan er na school ook gewoon lekker gechild worden. Natuurlijk maken we ook gebruik van de heerlijke omgeving van de school, en maken we uitjes naar bos, duin en strand!

Met de nieuwe BSO in Egmond aan Zee biedt Forte een kinderdagverblijf, peuteropvang én buitenschoolse opvang onder 1 dak. Zo ontstaat er een doorgaande leerlijn voor alle kinderen en wordt de drempel naar het basisonderwijs lager. En daar profiteren de kinderen van!

Meer informatie vind je op de locatiepagina van de BSO of bel met de afdeling klantenservice 0251-658058