Nieuwe BSO in Heiloo: BSO Meander
03-05-2021
1 minuut

Vanaf 10 mei 2021 start Forte Kinderopvang in basisschool Meander een nieuwe BSO: BSO Meander! Een knusse en kleinschalige BSO in een eigen lokaal, die zich richt op kinderen van 4-7 jaar oud. Het rijke activiteitenaanbod van BSO Meander in Heiloo is hier daarom ook speciaal afgestemd op de leeftijd en belangstelling van 4-7-jarigen!

Bij BSO Meander kunnen de kinderen na school heerlijk spelen, coole workshops volgen of juist lekker tot rust komen. Ook buitenspelen kan meer dan prima, want BSO Meander maakt gebruik van het schoolplein van de basisschool.

BSO Meander in het kort:

  • Bij BSO Meander kunnen kinderen terecht voor opvang na school tot 18.30 uur.
  • De BSO is open op studiedagen.
  • Ook opvang tijdens de schoolvakanties is mogelijk. De hele vakantie lang gezellige uitstapjes en coole workshops, zodat ze een echt vakantiegevoel hebben. De vakantieopvang vindt plaats bij BSO Boekenstein.
  • Vriendjes op de BSO: 4x keer per jaar gezellig een vriendje mee naar de BSO!

Kinderen van 7 jaar en ouder stromen door naar de Forte BSO 7+, waar activiteiten speciaal voor oudere kinderen worden georganiseerd.

Interesse in deze nieuwe Forte BSO in Heiloo? Hier vind je meer informatie, of neem contact op met de afdeling klantenservice (0251-658058) of schrijf je hier meteen in voor deze BSO!

Deel dit nieuws