Opening kinderdagverblijf in de Ondernemerstuin Alkmaar
Opening kinderdagverblijf in de Ondernemerstuin Alkmaar
12-11-2019
1 minuut

Vanaf 18 november aanstaande kunnen kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar voor kinderdagopvang terecht in de Ondernemerstuin in Alkmaar. Op de Beverkoog, op slechts een paar minuten afstand van de uitvalswegen, zal kinderdagverblijf Bloom (onderdeel van Forte Kinderopvang) haar deuren openen.

Kinderdagverblijf Bloom is gevestigd op een groene en inspirerende plek. Medicijnfabrikant VSM heeft het complex van de huidige Ondernemerstuin 30 jaar gebruikt en de locatie destijds gekozen vanwege de schone lucht en grond. Zo kon men in de achtertuin van het complex de geneeskrachtige kruiden kweken en telen die gebruikt werden voor het productieproces. Die botanische kruidentuin bestaat nu nog steeds in de vorm van de welbekende Hortus Alkmaar.

Het kinderdagverblijf bestaat uit een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Binnen deze groep leren de jongere kinderen van de oudere kinderen en andersom. Bij de inrichting van de groep is er rekening gehouden met de verschillende leeftijden van de kinderen, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. In ons rijke activiteitenaanbod staan de behoeftes van de kinderen centraal. Zo worden rustmomenten afgewisseld met voldoende uitdaging. De allerkleinsten volgen zoveel mogelijk de rust en regelmaat van thuis, zodat ze zich geborgen voelen.

Zoekt u kinderopvang voor uw kind, lekker dicht bij uw werk? Of bent u op zoek naar kinderopvang, nabij de uitvalswegen van Alkmaar? Dan is Kinderdagverblijf Bloom de ideale plek. Bij Kinderdagverblijf Bloom zijn nog plaatsen vrij. Lees hier meer informatie.

Deel dit nieuws