Stichting Groeyers

Groeyers kind- en jeugdontwikkeling

Forte Kinderopvang en Stichting Kinderopvang Den Helder (SKDH) hebben in 2019 stichting Groeyers opgericht. (Beide organisaties blijven daarnaast zelfstandig bestaan). In Groeyers voegen zij hun expertise op het gebied van kind- en jeugdontwikkeling samen. De stichting heeft als doel om kennis, netwerken en ervaringen in kind- en jeugdontwikkeling samen te brengen. Op die manier kunnen nieuwe initiatieven ontstaan en activiteiten ontwikkeld worden, die bijdragen aan alle facetten van de ontwikkeling van kinderen en jongeren van 0 t/m 18 jaar.

De stichting is een kraamkamer, kennis-, ontwikkel-, en expertisecentrum, dat toegankelijk en vooral laagdrempelig is voor alle kinderen en jongeren buiten de grenzen van de kinderopvang.

groeyers

Expertise in ontwikkeling van kinderen en jeugd

De nieuwe stichting werkt als expertisecentrum. Stimuleren en ondersteunen van de ontwikkeling van jonge kinderen en jeugd staat voorop. Groeyers wil toegankelijk en laagdrempelig zijn voor alle kinderen en jongeren. Door daarbij voorbij de grenzen van de kinderopvang te kijken, krijgt elk kind de kans zich optimaal te ontwikkelen. Dit willen we mogelijk maken door producten, diensten en activiteiten te combineren. Op die manier kunnen we bijdragen aan de ontwikkeling van de vaardigheden en eisen die maatschappij van de toekomst aan onze kinderen stelt. De aangeboden diensten zijn ook bedoeld om ouders te ontzorgen en te ondersteunen.

Groeyers in Zorg

Eén van de initiatieven van Stichting Groeyers is Groeyers in Zorg®. Zij biedt flexibele kinderopvang voor medewerkers in de zorg. ​De activiteiten van Groeyers in Zorg zijn speciaal gericht op zorgorganisaties en hun medewerkers. Meer informatie over Groeyers in Zorg vind je hier! 

Meer weten?

Ga voor meer informatie over Groeyers naar groeyers.nl

Bij vragen kun je contact opnemen met Arthur de Flart, bestuurder Forte Kinderopvang, op telefoonnummer 0251 – 658 058 of Joost Korver, directeur-bestuurder SKDH op telefoonnummer 0223-614 202.