Groeyers in Zorg

Groeyers in Zorg

Flexibele kinderopvang die aansluit op de wisselende roosters van jou als zorgmedewerker

Groeyers in Zorg biedt flexibele kinderopvang voor medewerkers in de zorg®. ​De activiteiten van Groeyers in Zorg zijn speciaal gericht op zorgorganisaties en hun medewerkers. Op dit moment heeft Groeyers in Zorg al mantelovereenkomsten voor medewerkers van De Zorgcirkel, Omring en Vrijwaard. Maar ook kinderen van zorgmedewerkers van andere zorgorganisaties zijn welkom.

Ben je zorgmedeweker en wil je gebruikmaken van kinderopvang en woon/werk je in omgeving Alkmaar, Beemster, Bergen, Castricum, Egmond, Graft-De Rijp, Heerhugowaard of Heiloo? Vul dan hieronder het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor onze opvangmogelijkheden.

Let op: Op dit moment is de reguliere kinderopvang gesloten en wordt er alleen noodopvang geboden. Alleen ouders/verzorgers met een cruciaal beroep die al een contract hebben bij een kinderopvangorganisatie, komen in aanmerking voor noodopvang indien zij de opvang niet anders kunnen regelen (in eigen netwerk of thuis). Lukt het je niet om je kinderen zelf op te vangen en werk je bij een zorginstelling? Dan kun je voor nu een contract aangaan via Groeyers in Zorg, waarmee je toegang krijgt tot noodopvang. Vul dan hieronder het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor onze opvangmogelijkheden.

 

Wat doet Groeyers in Zorg?

​De activiteiten van Groeyers in Zorg zijn speciaal gericht op zorgorganisaties en hun medewerkers:

  • Verzorgen van inhouse kinderopvang die aansluit op de wisselende roosters van zorgmedewerkers
  • Bieden van flexibele kinderopvang, geopend van 06:30 uur – 23:30 uur, 7 dagen per week, alle dagen van het jaar
  • Het verbinden van jonge kinderen & ouderen via gezamenlijke activiteiten
  • De ontwikkeling van duale opleidingen
  • Het delen van functies waar mogelijk

Neem contact met ons op