Informatie over coronavirus en kinderopvang

Coronaregels in de kinderopvang

Forte ouders worden via de Forte Ouderapp op de hoogte gehouden van de corona-ontwikkelingen en geldende richtlijnen. Meer informatie over alle richtlijnen, bijvoorbeeld wanneer je kind wel of niet mag komen bij klachten, regels voor kinderen die naar het buitenland zijn geweest en het testbeleid voor kinderen, vind je op de website van de Rijksoverheid.

Wanneer mag mijn kind naar de opvang?

Twijfel je of je kind naar de opvang mag en wat de quarantaineregels voor kinderen zijn? Kijk dan op onderstaande beslisboom van BOINK.

Benieuwd naar hoe het testen van kinderen in z’n werk gaat? De Brancheorganisatie Kinderopvang en GGD GHOR Nederland hebben een voorlichtingsfilm gemaakt voor ouders/verzorgers van kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar over het testen van kinderen op COVID-19.

Meer informatie

Inspiratie voor ouders en kinderen in quarantaine

Forte een aantal activiteiten verzameld én zelf ontwikkeld, zodat kinderen ook thuis leuke activiteiten kunnen doen die volledig Forte-proof zijn! Deze vind je op onze inspiratiepagina. Een pagina vol inspiratie en activiteiten voor kinderen. Maar ook filmpjes voor onze Forte kinderen, gemaakt door onze eigen pedagogisch medewerkers! En ook aan ouders is gedacht: we hebben een pagina vol tips voor ouders, ter inspiratie, maar ook voor ontspanning.