Werken bij Forte

Werken bij Forte Kinderopvang is zoveel meer! Samen het beste uit jezelf halen en kinderen tot bloei laten komen: als we dit bereiken groeien we allemaal. Elke dag bieden wij kinderen een veilige omgeving waarin ze zich welkom voelen en zichzelf mogen zijn. Forte laat je groeien! Dat is waar Forte Kinderopvang voor staat. Wil jij ook onderdeel zijn van ons team? Kom bij ons!

BBL leer- en werktraject: start APRIl 2023 (VOL)

Forte start in april met een BBL leer- en werktraject. Uniek aan het BBL-traject bij Forte is dat je na 14 maanden het diploma mbo-niveau 3 al op zak hebt, waardoor je 100% inzetbaar bent en een volwaardig salaris verdient. Aansluitend kun je nog verder leren door te kiezen voor de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4. Dan duurt de opleiding in totaal twee jaar. Je werkt tussen de 17 – 32 uur in de week en gaat één dag in de week naar school. De theoriedagen vinden plaats op donderdags in onze eigen trainingsruimte in Heiloo.

Inmiddels is de inschrijving voor het traject in april gesloten. Houd onze website in de gaten voor eventuele nieuwe BBL trajecten of andere interessante vacatures.

Over Forte

Forte Kinderopvang is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie en verzorgt sinds 1969 kinderopvang in Akersloot, Alkmaar, Bergen, Castricum, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Graft-De Rijp, Heerhugowaard, Heiloo, Middenbeemster, Schoorl, Stompetoren, West-Graftdijk en Zuidoostbeemster. Forte Kinderopvang heeft ruim 350 deskundige en betrokken medewerkers in dienst. We vangen wekelijks ruim 2.500 kinderen op binnen kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang. In 2018 mochten we een Award in ontvangst nemen omdat we werden verkozen tot nummer 2 kinderopvangorganisatie van Nederland!

Lees hieronder de belangrijkste voordelen van werken bij Forte Kinderopvang. Ben je er uit? Bekijk dan al onze vacatures en solliciteer eenvoudig via het sollicitatieformulier of WhatsApp! Twijfel je of je met jouw behaalde diploma in de Kinderopvang mag werken? Doe dan eenvoudig de Diplomacheck.

 

De voordelen van werken bij Forte Kinderopvang

Onze vacatures

Bekijk onze meest recente vacatures. Zit er iets voor je bij? Solliciteer dan direct online. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!