Tuin van de Toekomst

Wat is Tuin van de Toekomst?

Tuin van de Toekomst is een driedaagse Real Life Game over duurzaamheid, waarin de deelnemende kinderen nadenken over een duurzame toekomst en op zoek gaan naar een nieuwe balans in de wereld. Samen met de kinderen hebben we het op een inspirerende manier over de onderwerpen klimaat, plastic, natuur en voeding. Naast toffe theaterstukken, escaperoom-elementen en leuke workshops gaan ze ook samen op onderzoek uit, maken ze nieuwe vrienden en leren ze samenwerken.

Video zomereditie Tuin van de Toekomst

Bekijk de video van de zomereditie van Tuin van de Toekomst en ontdek hoe leuk het is.

Programma

In de drie dagen doorlopen de kinderen een programma, waarbij elke dag een eigen missie heeft. Einddoel tijdens de game is het herstellen van het evenwicht op aarde. Dit doen ze door tokens te verzamelen. Deze kunnen ze verdienen door de theaterstukken, escaperoom-elementen, workshops en door samen op onderzoek uit te gaan en informatie in te winnen. Aan het einde van elke dag wordt de balans opgemaakt. Zijn de kinderen met hun ideeën, geleerde informatie en inzet een stukje dichterbij het redden van de aarde gekomen? Hoe verder ze in de game komen, hoe meer zij ontdekken hoe de aarde gered kan worden, hoe meer ze hun ideeën leren vormgeven en hoe meer ze voelen ze dat zij in staat zijn een duurzame toekomst te ontwerpen.

"We doen hier alles wat ik leuk vind, ik hoef niet te kiezen."
"Gaaf om te doen! Ik wil de volgende keer weer. "
"Topactiviteiten, coole leiding en veel zelf mogen uitproberen en ontdekken."
"Drie dagen lang, vier blije kinderen! Dat zegt genoeg!"
Voor álle kinderen van 6 t/m 14 jaar.
Een driedaagse real life game over duurzaamheid.

Vragen?

Hieronder vind je de meest gestelde vragen van andere ouders en deelnemers. Staat jouw vraag er niet tussen? Dan kun je ons mailen via info@forteexperience.nl of bel ons algemene nummer 0251 658 058 en vraag naar Wendy Glorie.

Tuin van de Toekomst wordt mede mogelijk gemaakt door

 

                 Rotteveel M4 de Rolf groep