Alternatief Forte Zomerfeest
Alternatief Forte Zomerfeest
Alternatief Forte Zomerfeest
Alternatief Forte Zomerfeest

Deel dit artikel

07-06-2021
1 minuut

Alternatief Forte Zomerfeest

Elk jaar organiseert Forte Kinderopvang een gezellig Zomerfeest voor kinderen en ouders, waarbij we allemaal samen kunnen komen. Helaas gooit de coronapandemie ook hier roet in het eten. Maar Forte zou Forte niet zijn als we daar niet een leuk alternatief op gevonden hebben!

Als we niet allemaal samen kunnen komen, dan gunnen we je een leuke activiteit samen met je gezin. Zo hebben Forte kinderen en ouders toch nog een leuk Forte Zomerfeest!

Op missie met Verhaalvontuur

Ga samen op missie! In de periode van 12 juni tot 31 oktober 2021 kunnen kinderen en hun ouders als alternatief samen op een spannende missie met Verhaalvontuur. Scan met je telefoon of tablet de QR codes op de unieke missiekaart (geen saaie app, maar een uitdagende schatkaart, net als vroeger). Via filmpjes kijk en luister je naar de Storyteller, volg je de route, voer je de missies uit en win je een prijs…maar pas op, de Boef ligt op de loer!

Kortom, een familie rondleiding en een speurtocht in 1! Op www.verhaalvontuur.nl kunnen Forte ouders alvast meer bekijken. Voor de allerkleinsten van 0-4 jaar ligt vanaf eind juni een cadeautje klaar bij de eigen KDV of POV vestiging.

Hoe werkt het?

Ouders vinden meer informatie in de Ouderapp of via fortekinderopvang.nl/zomerfeest.