Arthur de Flart bestuurslid Brancheorganisatie Kinderopvang
Arthur de Flart bestuurslid Brancheorganisatie Kinderopvang

Deel dit artikel

20-06-2023
1 minuut

Arthur de Flart bestuurslid Brancheorganisatie Kinderopvang

De Brancheorganisatie Kinderopvang (BK), die opkomt voor de belangen van kinderopvangorganisaties in Nederland, wordt bestuurd door acht bestuursleden. Dit bestuur bestaat uit een onafhankelijke voorzitter plus zeven bestuursleden, elk met een eigen portefeuille.

Onze Forte bestuurder Arthur de Flart is woensdag 14 juni jl. tijdens de Algemene Ledenvergadering geïnstalleerd als nieuw bestuurslid financiën, vastgoed en bedrijfsvoering van de Brancheorganisatie Kinderopvang.

Binnen deze vakgebieden heeft Arthur in zijn carrière tot nu toe al veel ervaring opgedaan. De komende jaren liggen er veel uitdagingen binnen dit gebied in de kinderopvangbranche, waaronder de personeelskrapte, een nieuw financieringsstelsel en het gebrek aan vastgoed voor nieuwe kinderopvanglocaties. Arthur gaat als bestuurslid van BK een bijdrage leveren om deze uitdagingen, samen met collega’s en partners in onze branche, aan te gaan en in goede banen te leiden.

Wij wensen Arthur veel succes in deze mooie extra rol die hij – naast zijn huidige functie bij Forte – gaat vervullen voor de brancheorganisatie!