Opening nieuwe BSO Herenweg
Patricia Christiani
Marketing & Communicatie

Deel dit artikel

27-05-2019
2 minuten

Opening nieuwe BSO Herenweg

De Forte BSO bij basisschool De Windhoek in Egmond Binnen heeft een nieuwe, grotere ruimte die volledig is aangepast om opvang voor- en na school te bieden aan kinderen van 4- 12 jaar. Om dit te vieren wordt de BSO op vrijdag 7 juni vanaf 15.30 uur feestelijk heropend. Heel Egmond  is hierbij van harte welkom!

Nu kinderen, ouders en het team gewend zijn aan de nieuwe ruimte, is het tijd voor een gezellig feestje! Op vrijdagmiddag 7 juni is iedereen van 15.30 uur tot 18.00 uur welkom voor de heropening van de BSO aan de Herenweg 72c. Tijdens dit feestje zijn er natuurlijk leuke activiteiten en kunnen alle kinderen van Egmond lekker springen op het springkussen, zich laten schminken, creatief bezig zijn bij een knutselactiviteit en smikkelen van een gezonde traktatie.

Sinds de meivakantie hebben de BSO kinderen een nieuwe, opgeknapte en supercoole grote ruimte. In deze ruimte kunnen ze een potje spelen op de voetbaltafel of even ontspannen op de grote loungebanken. Ook kunnen ze zich culinair uitleven bij het kindvriendelijke kookeiland, of lekker spelen in de poppenhoek. Buiten kan er eindeloos worden gespeeld op het eigen plein en in de eigen speeltuin, die dit jaar ook nog worden opgeknapt. Naast alle vaste activiteiten biedt de BSO ook nog eens een heel programma aan workshops en uitjes, waarbij er voor elk wat wils te vinden is.

BSO Herenweg werkt samen met obs de Windhoek. Praktische zaken, zoals studiedagen en opvangtijden, zijn op elkaar afgestemd, zodat onderwijs en kinderopvang beter op elkaar aansluiten. De BSO vangt kinderen op van obs De Windhoek, maar ook kinderen van andere scholen in Egmond Binnen en Egmond aan Zee zijn welkom. Bij BSO Herenweg zijn nog enkele plaatsen vrij.

Patricia Christiani
Marketing & Communicatie