Dag van de Pedagogisch Medewerker
Dag van de Pedagogisch Medewerker

Deel dit artikel

21-09-2023
1 minuut

Dag van de Pedagogisch Medewerker

Het is vandaag de Dag van de Pedagogisch Medewerker! Een fijne jaarlijkse traditie om even stil te staan bij onze pedagogisch professionals en ze nog eens extra te bedanken.

Uit landelijk onderzoek blijkt 95% van de ouders tevreden is over hun kinderopvang. Pauline Slot, universitair docent en onderzoeker aan de Universiteit Utrecht zegt hierover: “Er is veel aandacht voor kinderen. Er wordt sensitief gereageerd op kinderen. En we zijn ook heel goed in de brede ontwikkeling van kinderen.” Nederland is vooral goed in de ‘emotionele kwaliteit’ legt Slot uit. “Dat is de mate waarin de medewerkers sensitief reageren op kinderen en goed inspelen op hun behoeftes. “Daar scoren we heel hoog op, vergeleken met andere landen”.

Mooie en terechte woorden over de kinderopvang in Nederland, maar hoe zit dat bij Forte? Wij zijn superblij met gemiddeld een ruime 8 van onze ouders. En ondanks dat er altijd ruimte blijft voor verbetering, zien wij vooral dat onze medewerkers met hart en ziel werken. Die zijn we dan ook enorm dankbaar voor hun inzet, harde werken en aandacht voor de kinderen!