Forte 2e Kinderopvang van Nederland

Deel dit artikel

12-12-2018
1 minuut

Forte 2e Kinderopvang van Nederland

Bij de uitreiking van de jaarlijkse Kinderopvang Awards heeft Forte Kinderopvang de 2e plaats behaald binnen de categorie Beste Kinderopvang (Grote Ketens). Binnen de categorie Beste Peuteropvang van Nederland bezette Forte zelfs 2 plekken in de top 3.

Bij de verkiezing werd gekeken naar het gemiddeld rapportcijfer dat klanten gaven binnen het klanttevredenheidsonderzoek. Forte werd door haar klanten gewaardeerd met gemiddeld rapportcijfer 8, wat de organisatie een prachtige 2e plaats als Beste Kinderopvang van Nederland bezorgde. Ouders gaven binnen het onderzoek niet alleen een hoog rapportcijfer, maar waren vooral ook te spreken over de pedagogische medewerkers van Forte.

Binnen de categorie Beste Peuteropvang van Nederland vielen maar liefst twee vestigingen van Forte Kinderopvang in de prijzen. Peuteropvang ’t Drempeltje uit Castricum werd 2e met een rapportcijfer 8,5, op de voet gevolgd door Peuteropvang De Speelhut uit Middenbeemster (rapportcijfer 8).

Directeur Esther Zijl van Forte Kinderopvang is uiteraard heel blij met deze blijk van waardering van ouders, wat dus bekroond werd door meerdere Kinderopvang Awards. “Elke dag werken onze teams van pedagogisch medewerkers om al onze kinderen niet alleen goed op te vangen, maar ze ook te laten groeien door bijvoorbeeld een uniek aanbod van workshops en activiteiten. Die stemmen we af op de leeftijd en belangstelling van de kinderen, zodat ze een aanbod krijgen dat prikkelt en inspireert, en ze hun talenten laat ontdekken. Het is geweldig om te zien dat onze opvang wordt gewaardeerd door onze ouders. We zijn dan ook heel trots op dit resultaat!”