Forte Kinderopvang zet KDV Het Stokpaardje voort

Deel dit artikel

11-01-2019
1 minuut

Forte Kinderopvang zet KDV Het Stokpaardje voort

Kinderdagverblijf Het Stokpaardje in Bakkum wordt per 1 januari 2019 voortgezet door Forte Kinderopvang. Oprichtster en eigenaresse Nel Valkering wil zich gaan richten op andere zaken, en heeft daarom Forte benaderd voor een overname van haar unieke kinderdagverblijf.

Agrarisch kinderdagverblijf Het Stokpaardje heeft een bijzondere opvangformule, gestoeld op Scandinavisch concept. Het kleinschalige kinderdagverblijf is gevestigd in een speciaal daarvoor omgebouwde stal bij een paardenfokkerij. Zo kunnen de kinderen van 0-4 jaar lekker buitenspelen en hebben ze veel contact met dieren. Om ervoor te zorgen dat deze unieke formule en de opvang van de kinderen voortgezet kunnen worden, is eigenaresse Nel Valkering op zoek gegaan naar een overnamepartner die een sterke basis voor de toekomst kan vormen. Forte Kinderopvang is blij deze basis te kunnen bieden voor de kinderen en medewerkers van Het Stokpaardje.

Door met de kinderen zoveel mogelijk buiten te zijn en de natuur in te gaan, krijgen ze de kans om zich op speelse wijze te ontwikkelen, met respect voor de natuur. Kinderopvang die vanwege het vele buitenspelen, het contact met de dieren en de rustige sfeer door veel ouders sterk wordt gewaardeerd. Voor kinderen en ouders verandert er per 1 januari daarom ook niets: de opvang wordt door Forte voortgezet met de huidige pedagogisch medewerkers op dezelfde locatie. Meer informatie via 0251-658058.