Forte Kinderopvang zet Peuteropvang ’t Speelhuys voort
Forte Kinderopvang zet Peuteropvang ’t Speelhuys voort

Deel dit artikel

05-09-2019
1 minuut

Forte Kinderopvang zet Peuteropvang ’t Speelhuys voort

Peuteropvang ‘t Speelhuys wordt per 26 augustus 2019 voortgezet door Forte Kinderopvang. Een overname ‘achter de schermen’, maar met behoud van de vertrouwde gezichten op de groep. Met de pedagogisch medewerkers Ada en Annemiek blijft ’t Speelhuys de fijne, vertrouwde plek die de kinderen in West-Graftdijk gewend zijn.

Het bestuur van peuteropvang ‘t Speelhuys heeft Forte Kinderopvang benaderd met de vraag de Peuteropvang in West-Graftdijk over te nemen en voort te zetten.

Peuteropvang ‘t Speelhuys is gevestigd aan de Kanaaldijk 1a te West-Graftdijk, in het verenigingsgebouw naast OBS de Vinckhuysenschool. De ruimte is overzichtelijk en ruim ingericht met verschillende speelhoeken waarin de kinderen in hun eigen tempo verschillende spelmaterialen kunnen ontdekken, maar ook lekker kunnen ontspannen; zowel binnen als buiten. De activiteiten binnen ’t Speelhuys worden aangeboden door middel van het VVE programma Peuterplein. Met deze methode wordt de natuurlijke nieuwsgierigheid van jonge kinderen gestimuleerd. Samen ontdekken ze spelenderwijs de wereld om hen heen. Peuterplein heeft een optimale doorlopende leerlijn naar de basisschool en voldoet aan de VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) richtlijnen.

’t Speelhuys is open voor alle kinderen uit de omgeving van West-Graftdijk, Oost-Graftdijk, Graft, De Rijp, Starnmeer, De Woude, Markenbinnen, Spijkerboor, De Beemster en Driehuizen. De kinderen worden warm ontvangen door de vertrouwde gezichten van de vaste pedagogisch medewerkers op de groep. Meer informatie? Klik hier.