Forte start kinderopvang in Obdam
Forte start kinderopvang in Obdam

Deel dit artikel

29-09-2023
1 minuut

Forte start kinderopvang in Obdam

Per 1 oktober 2023 neemt Forte de opvang van kinderen op het kinderdagverblijf en BSO van NextGen Kids aan de Dorpsstraat in Obdam over. 

De eigenaar van NextGen was op zoek naar een geschikte overnamepartner voor haar opvang, en heeft hiervoor diverse kinderopvangorganisaties benaderd. Hierbij is de keuze gevallen op Forte Kinderopvang, omdat men van mening was dat Forte de beste basis kan bieden voor kinderen, ouders én medewerkers.

Forte zet met de overname de opvang voor kinderen van 0-4 jaar en 4-12 jaar op deze locatie voort. De huidige medewerkers van NextGen Kids blijven na de overname de vertrouwde gezichten voor de kinderen. We gaan bovendien het pand en de buitenruimte opknappen, verduurzamen en vergroenen. Voorlopig gaan de BSO en het kinderdagverblijf nog verder onder dezelfde naam, maar wordt er in de nabije toekomst samen met de kinderen, ouders en medewerkers nog een nieuwe naam bedacht voor beide vestigingen.

Meer informatie over deze locaties vind je op de locatiepagina’s Kinderdagverblijf NextGen Kids en BSO NextGen Kids. Ook kun je een vrijblijvende rondleiding aanvragen of je direct inschrijven.