Forte steunt Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland
Forte steunt Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland

Deel dit artikel

09-12-2022
2 minuten

Forte steunt Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland

Donderdagmiddag 8 december overhandigden de kinderen van BSO 7+ in Heiloo samen met bestuurder Arthur de Flart een donatiecheque van 2500 euro aan Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland. De cheque werd in dankbaar in ontvangst genomen door ambassadeur van Jeugdfonds Sport & Cultuur én profvoetballer Thomas Ouwejan. Om alle Forte kinderen bij dit goede doel te betrekken, staan al onze opvanglocaties van donderdag 8 december t/m vrijdag 16 december in het teken van Sport & Cultuur.

Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland helpt arme gezinnen door lesgeld/contributie en eventueel benodigde attributen te betalen. Zodat deze kinderen ook de kans krijgen om een sport of culturele/creatieve activiteit te beoefenen. Enorm belangrijk voor kinderen om mee te kunnen doen! De leerprestaties worden beter, hun zelfvertrouwen groeit en ze maken nieuwe vrienden. Met onze donatie hopen we meerdere kinderen ontzettend blij te maken!

Donatie in plaats van eindejaarspresentje

Bij Forte geven we kinderen de beste basis voor de toekomst. Daarbij vinden we het belangrijk om kinderen bewust te maken van de wereld om ons heen, wat die ons te bieden heeft en wat we eraan terug kunnen geven. In dat kader hebben we besloten om dit jaar – in plaats van een eindejaarspresentje aan ouders – bij te dragen aan dit maatschappelijke doel waar we ook de kinderen bij kunnen betrekken.

Ook bijdragen?

Ken je ook een gezin waar helaas te weinig geld is voor sport/cultuur? Op de website van Jeugdfonds Sport & Cultuur vind je meer informatie over hoe je een gezin/kind in aanmerking kunt laten komen voor lesgeld/contributie/benodigdheden voor sport/cultuur.

Alvast fijne feestdagen!