Forte Zomerfeest: de jubileumeditie
Forte Zomerfeest: de jubileumeditie
Forte Zomerfeest: de jubileumeditie
Forte Zomerfeest: de jubileumeditie

Deel dit artikel

07-05-2019
2 minuten

Forte Zomerfeest: de jubileumeditie

Forte is jarig! En dat gaan we, samen met al onze Forte kinderen en ouders vieren tijdens het Forte zomerfeest op zaterdag 22 juni a.s. tussen  09.30 – 16.00 uur.

Het wordt een dag vol cultuur, theater en muziek op een prachtige locatie: Theater Cool in Heerhugowaard! Het prachtige theater is deze dag omgetoverd tot Forte Feestlocatie! De kinderen kunnen zich laten schminken, meedoen met DJ- en dance workshops en de mooiste kunstwerken maken in een echt atelier! Maar ook lopen er clowns rond, worden er ballonnen gevouwen en is er iets lekkers te smikkelen. Maar als klap op de vuurpijl nodig wij alle Forte kinderen, broertjes en zusjes en ouders uit om te komen genieten van een te gekke theater voorstelling!

1. Voorstelling Dirk Scheele met band ‘Feest’ Leeftijd: 2-8 jaar
Op veler verzoek gaat Dirk Scheele op tournee met een echte rock & rollband. Samen met een basgitarist, toetsenist, drummer en een hartveroverende zangeres speelt hij zijn leukste en bekendste kinderliedjes tijdens een echt popconcert voor kinderen vanaf 2 jaar. Niks is Dirk te gek en jullie mogen natuurlijk allemaal meedoen. Het popconcert wordt een daverend dansfeest als we samen gaan dansen op een swingende discomedley van Dirks liedjes. Als klap op de vuurpijl heeft Dirk een aantal leuke en grappige muzikale verrassingen voor jullie in petto. Het wordt één groot feest en Dirk heeft er nu al zin in!

2. Voorstelling ‘Kleine mol wie heeft er op mijn kop gepoept’ Leeftijd: 2-6
Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren… Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen. Over een kleine mol… is een fysieke bijna woordloze Meneer Monster productie. Een hilarische slapstickvoorstelling voor 2 jaar en ouder naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch.

3. Voorstelling ‘Rob en Emiel’ Leeftijd 7-12 jaar
Bekend van TV! Street Magicians Junior! Street magic is zo mogelijk nog magischer dan magic in het theater… Een eerste kennismaking als je Rob en Emiel nog niet kent van tv… Laat je verwonderen in een spectaculaire voorstelling, waarbij niks is wat het lijkt. Rob en Emiel nodigen je in hun voorstelling uit om mee te doen in hun beste trucs, je staat er met je neus bovenop en het gebeurt waar je bij staat…!

Wij hebben er zin in!

Inmiddels is de inschrijving gesloten…