GameDay bus
GameDay bus

Deel dit artikel

11-06-2019
2 minuten

GameDay bus

De GameDay bus is in Forte gebied! Kinderen uit groep 7 en 8 maken in en bij de bus een geweldige doe-, beleef, en ontdekkingstocht door de wereld van techniek. In de GameDay bus worden gamen, sporten en (computer)techniek gecombineerd. Kinderen maken kennis met e-sports, waaronder racen, gamen met een VR bril en FIFA. Om te zien en vooral om te doen, want er wordt niet alleen in de bus gezeten, ook buiten worden er games gespeeld! De GameDay bus heeft als doel jongeren de waarde van een balans tussen gamen en bewegen te laten ervaren. De bus bezoekt de komende weken verschillende basisscholen en Forte BSO’s.

De GameDay bus toert in Forte gebied om alvast kennis te maken met alles wat de GameDay op zaterdag 22 juni in Den Helder te bieden heeft. De GameDay heeft een maatschappelijk doel. Hier worden e-sports in combinatie met fysieke sport, serious gaming en verhalen van topsporters en vloggers aangeboden. Met als doel dat de jongeren de waarde van en balans tussen gamen, bewegen en gezonde voeding ervaren. Door zelf te testen, proberen, uitdagen, kijken, luisteren, zelf doen en genieten!

Op de GameDay worden de aantrekkingskracht van sport en gaming omgezet in live contact, teamwork, gezondheid en talentontwikkeling. Op GameDay is er voor iedereen een kans om nieuwe talenten te ontdekken en met het plezier van competitie het beste uit zichzelf te halen. Een sportief evenement voor iedereen die van een uitdaging houdt!

WAT?
Game Day: Gamen, sporten en (computer)techniek. ‌Om te zien en vooral om te doen!

‌WANNEER?
‌Zaterdag 22 juni 2019, ‌10.00-20.00 uur

WAAR?
Willemsoord
‌1781 AS  Den Helder

WIE?
GameDay is voor iedereen, maar richt zich vooral op jongeren van 12 tot 28 jaar.

MEER INFO EN TICKETS: klik hier.