Gratis webinar voor Forte ouders: Makkelijke eter
Gratis webinar voor Forte ouders: Makkelijke eter

Deel dit artikel

11-04-2022
2 minuten

Gratis webinar voor Forte ouders: Makkelijke eter

Forte Kinderopvang organiseert op dinsdagavond 17 mei een gratis online webinar voor Forte ouders met als thema ‘Makkelijke eter’. Victoire de Wild, expert in smaakontwikkeling en eetgedrag bij jonge kinderen, geeft tijdens deze avond volop informatie en handvatten over gezonde voeding en eetgedrag voor kinderen van 0-6 jaar. Zij helpt je op weg naar een ontspannen eetsfeer en geeft praktische tips en tricks om verschillende eethobbels te nemen.

  • Je maakt je zorgen, je wilt geen strijd aangaan maar je vindt wel dat je kind beter zou moeten eten.
  • Hoe gaat je baby over van melk naar vaste voeding?
  • Je vindt dat je kind te weinig groente binnen krijgt maar hoe breng je hier verandering in?
  • Hoe wordt je kind een makkelijke eter?

makkelijke eter

Tijdens onze online thema-avond op dinsdag 17 mei krijg je nieuwe inzichten over het aanleren van een gezond voedingspatroon bij kinderen. Het beste is om op jonge leeftijd te beginnen, immers jong geleerd is oud gedaan. Maar hoe doe je dat nou precies? Hoe leer je kinderen meer groente te eten bijvoorbeeld. En hoe pak je dit aan bij kinderen die al wat ouder zijn?

Over Victoire de wild

Victoire de Wild heeft een academische achtergrond in de levensmiddelentechnologie (Wageningen Universiteit) en in psychologie (Universiteit Leiden). En is daarnaast gepromoveerd op de smaakontwikkeling en het eetgedrag bij jonge kinderen. Met haar adviesbureau groente en meer deelt ze haar kennis en ervaring in de praktijk met ouders. Zie voor meer informatie: www.groenteenmeer.nl.

Deelname webinar

  • Voor het (gratis) webinar ‘Makkelijke eter’ kun je je aanmelden via de link in het bericht dat Forte ouders ontvangen via de Ouderapp. 
  • Datum: dinsdagavond 17 mei van 20.00 – 21.30 uur
  • Voor het webinar ontvang je per e-mail eerst een bevestiging vanuit Forte en later een e-mail met de deelname link.

We hopen je online terug te zien bij dit webinar!

Lees hier meer over alle thema avonden voor Forte ouders.