Gratis webinar voor Forte ouders: Minipubers!

Deel dit artikel

22-04-2021
2 minuten

Gratis webinar voor Forte ouders: Minipubers!

Forte Kinderopvang organiseert op maandagavond 31 mei 2021 een gratis online webinar voor Forte ouders met kinderen van 6-12 jaar met als thema “Minipubers!”. Pedagoog, auteur en ervaringsdeskundige Krista Okma geeft inzicht en tips over de prepubertijd bij kinderen.

Minipubers!

Het lijkt wel alsof onze kinderen steeds vroeger wijs worden. Ze krijgen al op de basisschool hun eigen mobieltje, hebben een druk sociaal leven en zijn na schooltijd in de weer met sportclubs, muziek en andere zaken. Hoe ga je als ouder of opvoeder met deze prepuberteit om? Want bij kinderen in de basisschoolleeftijd leg je een belangrijke basis voor de Grote Boze Puberteit die daarna nog gaat komen. Als je kind nú al ervaart dat er met jou goed te praten valt (óók over gevoelige onderwerpen als seksualiteit of gepest worden op school) dan levert dat straks alleen maar winst op. Tijdens de workshop Minipubers! kijken we naar tips om je kind zelfstandig en weerbaar te maken en kijken we naar nuttige tips en praktische adviezen voor onderwerpen als mediaopvoeding, zakgeld, sport, spel en school. Krista neemt hierin haar ervaringen met mini-pubers als pedagoge en moeder van drie kinderen mee.

Over Krista Okma

Krista Okma is adviseur opvoeden & opgroeien en eigenaar van adviesbureau Okma op Maat. Ze is al ruim twintig jaar actief als pedagoog. Ze schrijft o.a. voor het opvoedkatern van dagblad Trouw en tijdschrift Mama & Family en is auteur van meerdere opvoedboeken waaronder de opvoedachtbaan en minipubers – een survivalgids voor alle ouders van kinderen van 6-12 jaar.

Deelname webinar

  • Voor het (gratis) webinar “Minipubers” kun je aanmelden via de link die Forte ouders op vrijdag 23 april 2021 ontvangen via de Ouderapp. 
  • Datum: maandagavond 31 mei van 20.00-21.30 uur
  • Voor het webinar ontvang je per e-mail eerst een bevestiging vanuit Forte en later een e-mail vanuit Krista Okma met de deelname link.

We hopen je online terug te zien bij dit webinar! Lees hier meer over alle thema avonden voor Forte ouders.