Gratis webinar voor Forte ouders: Slaap (0-4 jaar)

Deel dit artikel

01-04-2021
1 minuut

Gratis webinar voor Forte ouders: Slaap (0-4 jaar)

Forte Kinderopvang organiseert op maandagavond 19 april 2021 een gratis online webinar voor Forte ouders met kinderen van 0-4 jaar met als thema “Slaap”.

Webinar Slaap

Tijdens dit webinar geeft orthopedagoog Melanie van Hoek van Praktijk Lucas ons antwoord op de vraag: hoe creëer je de beste omstandigheden voor een goede slaper? Valt jouw kindje alleen in slaap als hij wordt gevoed of gewiegd? Of slaapt jouw kindje alleen maar hazenslaapjes en wordt hij ’s nachts om wat voor reden dan ook nog regelmatig wakker?

Melanie helpt ons aan een breed palet van praktische mogelijkheden om creatief met slaapsituaties om te gaan. In dit webinar leer je alles over onderliggende oorzaken bij slaapsituaties, slaaptrainen zonder onnodig huilen, vroege vogels en krijg je voorbeeldroutines per leeftijd.

Je bent natuurlijk ook meer dan welkom als de nachten en dutjes uitstekend gaan en je gewoon nieuwsgierig bent. Maar ook als er een kleintje op komst is of je in de toekomst voorbereid wilt zijn wanneer het gaat om bedtijdstruggles.

Aanmelden

  • Voor het (gratis) webinar “Slaap” kunnen Forte ouders zich aanmelden via de link die via de Ouderapp is verstuurd.
  • Datum: maandagavond 19 april van 19:30 – 21:30 uur
  • Voor het webinar ontvang je per e-mail eerst een bevestiging vanuit Forte en later een e-mail vanuit Praktijk Lucas met de deelname link.

We hopen je online terug te zien bij dit webinar!

Meer informatie over onze thema bijeenkomst voor ouders, kijk hier.

forte webinar