Grote avonturen tijdens Forte Zomerfeest

Deel dit artikel

04-07-2022
2 minuten

Grote avonturen tijdens Forte Zomerfeest

Afgelopen zaterdag 2 juli was het na twee jaar weer tijd voor een echt groots Forte Zomerfeest. Er werd flink uitgepakt op het speciaal voor Forte ingerichte Land van Fluwel met de hele dag avontuurlijke buitenactiviteiten. De belangstelling was overweldigend: bijna 2.000 kinderen en ouders bezochten het Forte Zomerfeest. 

Al vroeg in de ochtend stonden de eerste kinderen en hun ouders te trappelen voor de poorten van Land van Fluwel in Sint Maartenszee. Het park voor avonturiers en levensgenieters opende namelijk speciaal voor alle Forte kinderen haar deuren voor het Zomerfeest. Hierbij waren de kinderen van alle Forte vestigingen – uit Akersloot, Alkmaar, Bergen, Schoorl, Castricum, Heiloo, Heerhugowaard, Stompetoren, Egmond, De Rijp en Beemster – samen met ouders en broertjes en zusjes welkom.

De Forte kinderen en hun ouders genoten hier van het uitdagende blotevoetenpad en de uitkijktoren. Ook werd de skelterbaan goed bezocht en was het in de speeltuin sowieso pret voor tien. Genoten werd er ook volop van alle avontuurlijke paadjes en het verstoppertjesbos van het park. Maar het water trok het meest: lekker met je voetjes erin en de grotere kinderen lieten zich maar wat graag ‘per ongeluk’ van de touwbrug in het water vallen! Ook het poppentheater en kinderpopconcert konden rekenen op veel enthousiasme en zorgden voor swingende kinderen én ouders.

Naast de avonturen die het park bood, werd aan de Forte kinderen ook nog een aantal toffe extra belevenissen aangeboden, zoals schminken, een schatberg, bushcraft (met elementen uit de natuur aan de slag), broodjes bakken boven een vuurtje en een speurtocht!

Om even uit te rusten van alle avonturen genoten kinderen en ouders tussendoor van limonade of een kopje koffie/thee op een kleedje in het gras. De stralende zon maakte het Forte Zomerfeest nog eens helemaal af.

Kinderen, ouders en medewerkers van Forte Kinderopvang kijken terug op een fantastisch Zomerfeest!

Foto’s van het Zomerfeest zijn ook te vinden op de Facebook- en Instagram accounts van Forte Kinderopvang.