Inventarisatie

Forte Kinderopvang wil via onderstaande inventarisaties graag weten of ouders van kinderen tussen 0-4 jaar behoefte hebben aan verlengde openingstijden van peuteropvang De Peuterbeuk, of misschien zelfs aan een kinderdagverblijf in Akersloot.

Om deze behoefte te inventariseren, vragen we u om onderstaande vragenlijst in te vullen. Per vragenlijst duurt het slechts enkele minuten om in te vullen.

  • Bent u geïnteresseerd in verlengde openingstijden van peuteropvang De Peuterbeuk op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag tot 14.30 uur (eindtijd net als school)? KLIK DAN HIER. 
  • Bent u geïnteresseerd in dagopvang in een kinderdagverblijf van 7.30 uur- 18.30 uur? KLIK DAN HIER.

Wilt u meer weten over kinderdagopvang bij Forte? Via deze link vindt u meer informatie over hoe een Forte Kinderdagverblijf eruitziet, wat er voor activiteiten worden gedaan, waar het kinderdagverblijf bij kan helpen.

U heeft tot 21 maart 2022 a.s. om de vragenlijst(en) in te vullen. We hopen dat zoveel mogelijk ouders de inventarisatie invullen.

Kent u nog andere ouders die interesse hebben in verlengde openingstijden van de peuteropvang, of in kinderdagopvang? Stuur de links dan door!

Alvast bedankt voor de medewerking!