Organisatie

Organisatie

Wie we zijn en waar we voor staan….

Forte Kinderopvang laat je groeien. Maar groeien doe je niet alleen. Daar heb je anderen voor nodig. Want samen weet en kun je meer. Wij werken elke dag samen met kinderen, ouders, opvoeders, het onderwijs en andere organisaties aan een basis voor het leven. Samen laten we kinderen volledig tot bloei komen. En als we dit bereiken, groeien we allemaal.

Forte Kinderopvang is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie en verzorgt sinds 1969 kinderopvang in Akersloot, Alkmaar, Bergen, Castricum, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Graft-De Rijp, Heerhugowaard, Heiloo, Middenbeemster, Schoorl, Stompetoren, West-Graftdijk en Zuidoostbeemster. Forte Kinderopvang heeft ruim 350 deskundige en betrokken medewerkers in dienst. We vangen wekelijks ruim 2.500 kinderen op binnen kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang.

Bij Forte willen we alle kinderen de beste basis voor de toekomst geven. En ervoor zorgen dat zij de nieuwsgierigheid die ze hebben hun leven lang blijven ontwikkelen en benutten. Hierbij richten we ons op een duurzame wereld en leren de kinderen dat zij hier invloed op hebben. Wij prikkelen kinderen om het beste uit zichzelf te halen en bereiden hen voor op de toekomst!