Kinderdagverblijf Bloom in Alkmaar breidt uit
Kinderdagverblijf Bloom in Alkmaar breidt uit

Deel dit artikel

24-10-2023
2 minuten

Kinderdagverblijf Bloom in Alkmaar breidt uit

Kinderdagverblijf Bloom van Forte Kinderopvang op de Beverkoog in Alkmaar breidt uit. Vanaf maandag 20 november start er een tweede groep met in totaal plek voor 16 kinderen in de leeftijd van 0 – 4 jaar.

Medio november start Kinderdagverblijf Bloom in Alkmaar met een tweede groep kinderen. Het kinderdagverblijf bestaat dan uit twee verticale groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Binnen deze groepen leren de jongere kinderen van de oudere kinderen en andersom. Bij de nieuwe inrichting van de groep is er rekening gehouden met de verschillende leeftijden van de kinderen, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ook is er een uitdagend aanbod voor 3+ kinderen.

Lekker naar buiten
Niet alleen is de binnenruimte volledig nieuw, ook kunnen de kinderen genieten van een groene, kindvriendelijke tuin aangrenzend aan de binnenruimte. In deze tuin zijn buitenbedden aanwezig voor de allerkleinsten en kunnen de kinderen op avontuur met zicht op het natuurrijke Hortus Alkmaar. De oudere kinderen verzorgen de eigen (moes)tuin en verkennen op leuke uitstapjes de natuurlijke omgeving.

Kinderdagverblijf (KDV) Bloom is gevestigd in De Ondernemerstuin aan de Berenkoog (op de Beverkoog) in Alkmaar, op slechts een minuut afstand van de uitvalswegen en dichtbij Heerhugowaard. Het unieke stukje natuur van Hortus Alkmaar maakt Kinderdagverblijf Bloom een groene en inspirerende plek.

Er is nog plek!
Zoek je een kinderopvang voor je kind, lekker dicht bij je werk? Of ben je op zoek naar kinderopvang nabij de uitvalswegen van Alkmaar en dichtbij Heerhugowaard? Dan is Kinderdagverblijf Bloom de ideale plek. Op de locatiepagina van kinderdagverblijf Bloom is meer informatie te vinden en kan eenvoudig een rondleiding worden aangevraagd. Ook kan gebeld worden met de afdeling klantenservice via 0251 – 658 058.