Kinderdagverblijf Rembrandtschool Akersloot van start
Kinderdagverblijf Rembrandtschool Akersloot van start

Deel dit artikel

28-11-2022
1 minuut

Kinderdagverblijf Rembrandtschool Akersloot van start

Vandaag is op de Rembrandtschool een nieuw kinderdagverblijf in Akersloot gestart! Dat betekent dat vanaf dan Forte Kinderopvang en de basisschool een kinderdagverblijf, peuteropvang én buitenschoolse opvang onder 1 dak aanbieden. En er zijn nog enkele plekjes vrij!

Het nieuwe kinderdagverblijf in Akersloot voor de opvang van kinderen van 0-4 jaar is gevestigd in een eigen ruimte in de school en wordt ingericht met 1 verticale groep. In deze ruimte kunnen 16 kinderen opgevangen worden. Binnen de Rembrandtschool is een prachtige lichte groepsruimte gecreëerd met 2 slaapkamers en een ruime buitenruimte (welke binnenkort nog flink wordt aangepakt). Samen met de school en het team van Forte gaan wij nu op weg naar Kindcentrum Rembrandtschool. Er zijn nog enkele plekjes bij het kinderdagverblijf! Meer info vind je hier.

Hier werken drie soorten kinderopvang en onderwijs binnen 1 plek samen, waar kinderen van 0 – 12 jaar leren, spelen en zich ontwikkelen in de breedste zin van het woord. En dat alles onder één dak; dat is handig voor ouders én kinderen!