Online thema-avond voor Forte ouders: Krachtig ouderschap
Online thema-avond voor Forte ouders: Krachtig ouderschap

Deel dit artikel

09-09-2022
2 minuten

Online thema-avond voor Forte ouders: Krachtig ouderschap

De geboorte van een kind is één van de meest bijzondere ervaringen in je leven. Maar het ouderschap kan ook stress en lastige uitdagingen met zich meebrengen. In onze online thema-avond Krachtig ouderschap leer je welke invloed deze stress heeft en hoe je kan omgaan met conflicten, maar ook hoe je met een kind in je leven en relatie een nieuwe balans kunt vinden.

Wat kun je verwachten?

Deze interessante online thema-avond wordt gegeven door psycholoog/bedrijfskundige en ouderschapstrainer Ellen Buschman. Zij heeft de Ouderacademie opgezet met als doel om ouders te ondersteunen en begeleiden zodat ze zich goed voelen in hun ouderschap. Deze avond is bestemd voor alle ouders met kinderen van 0-12 jaar. Onderwerpen die aan bod komen deze avond zijn:

  • Hoe vorm je een stevig ouderteam?
  • Communicatie- en relatievaardigheden
  • Omgaan met gevoelens, stress en conflicten
  • Zelfbewustzijn en empathie

Over ellen Buschman

Ellen Buschman is psycholoog en bedrijfskundige. Ze heeft tijdens haar werk als manager in de kinderopvang honderden aanstaande en kersverse ouderparen ontmoet en begeleid. In 2017 startte ze met haar eigen bedrijf Opus Vitae. Ze geeft Ouderschapstrainingen nadat ze via de Hogeschool Leiden was opgeleid als trainer voor Ouderteam.nu. De Ouderacademie heeft Ellen opgezet met als doel om (aanstaande) ouders te ondersteunen en begeleiden zodat ze zich goed voelen in hun ouderschap. Met als motto: Maak van ouderschap je levenswerk!

Deelname onlne thema-avond

  • Voor deze (gratis) online thema-avond ‘Krachtig ouderschap’ kun je je aanmelden via de link in het bericht dat Forte ouders ontvangen via de Ouderapp. 
  • Datum: maandagavond 31 oktober van 20.00 – 21.30 uur
  • Voor het webinar ontvang je per e-mail eerst een bevestiging vanuit Forte en later een e-mail met de unieke deelname link. Let op: vol = vol.

We hopen je online terug te zien bij onze online thema-avond!

Lees hier meer over alle thema avonden voor Forte ouders.