BSO De Duinclub

Buitenschoolse opvang (BSO) De Duinclub is gevestigd in de Brede Bergense School, aan het Zakedijkje. De ligging van deze vestiging leent zich goed voor uitstapjes naar bos, duin en strand en speelterrein Het Saene.

Buitenschoolse opvang (BSO) De Duinclub is gevestigd in de Brede Bergense School, aan het Zakedijkje. De ligging van deze vestiging leent zich goed voor uitstapjes naar bos, duin en strand en speelterrein Het Saene.

De Duinclub beschikt over twee royale groepsruimtes. Voor kinderen van 4-7 jaar is er rust na schooltijd. Zij spelen in de bouw- of poppenhoek, doen spelletjes of knutselen. Voor de kinderen van 8 jaar en ouder is er een uitdagend activiteitenaanbod, maar is er ook ruimte om te loungen en te chillen.

De Duinclub beschikt over een avontuurlijke buitenruimte. Daarnaast gebruiken de kinderen ook de buitenruimtes van de in hetzelfde pand gevestigde basisscholen, en het avontuurlijke speelgebied “het Saene”, recht tegenover de Duinclub.

De Duinclub vangt kinderen op van de Matthieu WiegmanschoolLucebertschool, en de Willem Alexanderschool. Met deze scholen is intensieve afstemming over de ontwikkeling van uw kind. De Duinclub werkt verder samen met Golfbaan Sluispolder en andere lokale sport- en culturele verenigingen.

Lees meer
Warme biologische maaltijden Thema’s activiteiten uitjes en workshops Programma's afgestemd op leeftijd en belangstelling Naar buiten! Zwem BSO Vakantie BSO Vervoer van school Intensieve samenwerking school Gevestigd in school
BSO De Duinclub
BSO De Duinclub
BSO De Duinclub
BSO De Duinclub

BSO De Duinclub is onderdeel van Kindcentrum Brede Bergense School

Kosten & praktische informatie

Alle handige informatie, praktisch ingedeeld onder verschillende kopjes. Klik op de knoppen om de informatie te lezen.

Kindcentrum Brede Bergense School
Corina van Diepen
Clustermanager BSO De Duinclub

Opvang en onderwijs onder één dak!

Vanuit school, zo naar de BSO: lekker spelen met vriendjes uit de klas, maar ook van de andere school! De kinderen van zowel de Matthieu Wiegmanschool, Lucebertschool en de Willem Alexanderschool komen samen op BSO De Duinclub!

Contact en openingstijden

BSO De Duinclub

Zakedijkje 38l
1862 HB Bergen
0251-658058
klantenservice@fortekinderopvang.nl
LRK-nummer: 217747887 GGD rapport

Aanvullende informatie

  • Openingstijden: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en tijdens schoolvakanties. Extra vroege voorschoolse opvang: vanaf 7.00 uur mogelijk.
  • Extra lange naschoolse opvang: tot 19.00 uur mogelijk.
  • Opvang inclusief schoolvakanties, exclusief schoolvakanties, of alleen tijdens de vakanties.
  • Zowel vaste als flexibele opvang mogelijk.
  • Elke schoolvakantie een speciaal vakantieprogramma, zodat de kinderen een echt vakantiegevoel hebben. Kijk hier voor meer informatie.
  • De mogelijkheid van afname van een warme maaltijd om 17.30 uur. De maaltijden worden apart via uw maandfactuur afgerekend.
  • BSO kinderen kunnen tijdens de naschoolse opvang zwemlessen voor het A en B diploma volgen bij zwembad De Hoornse Vaart.
  • Tijdens studiedagen geopend.
  • Forte Kinderopvang verzorgt het vervoer van en naar school.
  • Aantal plaatsen: maximaal 43.