Nieuw! Experience Club Zomerkamp 8+

Deel dit artikel

04-05-2023
1 minuut

Nieuw! Experience Club Zomerkamp 8+

Nieuw deze zomer: een supercool Zomerkamp van de Forte Experience Club, speciaal voor oudere kinderen! Tijdens de zomervakantie organiseert Forte Kinderopvang op het strand van Camperduin een driedaags Zomerkamp voor kinderen van 8 jaar en ouder, vol met gave activiteiten.

Kinderen van 8 jaar en ouder, die minstens 3 dagen in de week in de vakantie naar de BSO komen, kunnen deelnemen aan het Zomerkamp. Het Zomerkamp is in de 3e week van de zomervakantie op dinsdag, woensdag en donderdag 8 t/m 10 augustus.

Tijdens het Zomerkamp gaan ze met de gespecialiseerde begeleiders van De Jongens uit Schoorl heel veel supergave activiteiten doen, zoals Surfen, Freerunnen, Bodyboarden, Skaten en nog veel meer!

Het Zomerkamp is speciaal gericht op kinderen van 8 jaar en ouder: zo kunnen we deze oudere kinderen een nog beter op hen aangepast aanbod aan activiteiten doen. Aan de deelname aan het Zomerkamp zijn geen extra kosten verbonden, en wordt aangeboden aan kinderen die in die week 3 dagen vakantieopvang afnemen.

BSO-ouders van kinderen van 8 jaar en ouder kijken voor meer info, voorwaarden en inschrijven in de Forte Ouderapp! Inschrijven kan t/m 5 juni 2023.