Nieuw: KDV en BSO Luna in Heerhugowaard
Nieuw: KDV en BSO Luna in Heerhugowaard
Nieuw: KDV en BSO Luna in Heerhugowaard

Deel dit artikel

27-09-2022
1 minuut

Nieuw: KDV en BSO Luna in Heerhugowaard

Forte Kinderopvang start een gloednieuw kinderdagverblijf én BSO in Heerhugowaard: KDV en BSO Luna. Deze nieuwe opvang voor kinderen van 0-4 en 4-12 jaar wordt gevestigd in het moderne pand van My HealthClub. Na een verbouwing hoopt Forte in januari 2023 de deuren van het nieuwe kinderdagverblijf en de BSO te openen.

Nieuw kinderdagverblijf en BSO in Heerhugowaard

Het nieuwe kinderdagverblijf en de BSO van Forte Kinderopvang worden gevestigd in het prachtige moderne pand van My HealthClub, dat sport en wellness biedt aan volwassenen. Verschillende ruimtes in het pand worden verbouwd om straks te kunnen voldoen aan alle eisen voor onze nieuwe KDV en BSO. De bereikbaarheid van deze locatie is superfijn, op slechts een minuut afstand van de uitvalswegen van Alkmaar/Heerhugowaard met volop parkeergelegenheid.

KDV en BSO Luna

Het kinderdagverblijf en de BSO krijgen de naam Luna mee. De naam verwijst naar het welbekende en aangrenzende Park van Luna. Dit prachtige ruime park biedt volop mogelijkheden tot buiten op avontuur gaan! Bij KDV en BSO Luna realiseren we een actieve en natuurlijke kinderopvang, waarbij we graag bewegen en buiten zijn. Het nieuwe kinderdagverblijf wordt ingericht met twee verticale groepen (kinderen 0-4 jaar). De BSO biedt plek voor maximaal 22 kinderen in de leeftijd van 4 – 12 jaar.

Wil je meer informatie? Kijk dan op de locatiepagina van KDV Luna of BSO Luna of bel met onze klantenservice via 0251 – 658 058.