Nieuw kinderdagverblijf in Castricum!
Nieuw kinderdagverblijf in Castricum!
Nieuw kinderdagverblijf in Castricum!
Nieuw kinderdagverblijf in Castricum!

Deel dit artikel

30-05-2022
2 minuten

Nieuw kinderdagverblijf in Castricum!

Forte Kinderopvang start een gloednieuw kinderdagverblijf aan de Dorpsstraat. Deze nieuwe opvang voor 0-4 jarige kinderen wordt gevestigd in het voormalige pand van de ABN AMRO. Na een grondige verbouwing van dit pand hoopt Forte na de zomer/in het najaar de deuren van het nieuwe kinderdagverblijf te openen.

Nieuw kinderdagverblijf castricum

De afgelopen jaren is de vraag naar kinderopvang in Castricum hard gestegen. Steeds meer ouders zoeken naar kinderopvang om hun werk en de zorg voor hun kinderen te kunnen combineren.  Stichting Forte Kinderopvang was al enkele jaren op zoek naar geschikte panden in Castricum om ouders op de steeds langer wordende wachtlijst te kunnen helpen bij opvang voor hun kinderen. Ook zijn er wijzigingen op een andere Forte locatie, waardoor er een nieuwe locatie nodig is.

De stichting is dan ook erg blij een locatie te hebben gevonden om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen. Het nieuwe kinderdagverblijf van Forte Kinderopvang wordt gevestigd in het voormalige pand van de ABN AMRO aan de Dorpsstraat. Dit pand wordt opgeknapt om te kunnen voldoen aan alle eisen van het nieuwe kinderdagverblijf. Maar ook de buitenkant krijgt een grote opfrisser, zoals op bijgaande impressie te zien is. Daarnaast wordt de tuin aangepast om de kinderen een heerlijke natuurlijke buitenruimte te kunnen bieden.

KDV Het Strandhuis

Het kinderdagverblijf krijgt de naam Het Strandhuis mee. Met deze naam wordt niet alleen naar het fijne strand van Castricum verwezen, maar is er ook een directe aansluiting met de al bestaande Forte kinderdagverblijven De Vuurtoren en Het Zandkasteel.

Het nieuwe kinderdagverblijf wordt ingericht met 4 groepen, met zowel horizontale groepen (kinderen van dezelfde leeftijd) als verticale groepen (kinderen 0-4 jaar). En er is nog plaats! Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.fortekinderopvang.nl of bel 0251-658058.

Er is nog plaats!

Op dit gloednieuwe kinderdagverblijf is nog plaats! Het nieuwe kinderdagverblijf wordt ingericht met 4 groepen, met zowel horizontale groepen (kinderen van dezelfde leeftijd) als verticale groepen (kinderen 0-4 jaar). Wilt u meer informatie? Kijk dan hier!