NIEUW: start BSO Molenweg Dependance Schoorl

Deel dit artikel

19-08-2021
1 minuut

NIEUW: start BSO Molenweg Dependance Schoorl

Aanstaande maandag gaat er een nieuwe vestiging van start: de dependance van BSO Molenweg in Schoorl! De aula op de bovenverdieping van basisschool Teun de Jager is tijdens de vakantie speciaal ingericht voor kinderen van 7 jaar en ouder. Zo kunnen we gerichter activiteiten voor de oudere kinderen aanbieden en hebben alle kinderen van BSO Molenweg lekker meer ruimte!

BSO Molenweg Dependance in Schoorl: voor 7 jaar en ouder

BSO Molenweg Dependance in Schoorl is speciaal voor kinderen van 7 jaar en ouder. Nét iets stoerder dus. Met uitdagend materiaal, coole workshops zoals graffiti en natuurbeleving in het nabij gelegen bos. Natuurlijk is er ook tijd om lekker te ‘hangen’ op de loungebank. De BSO Molenweg Dependance is gevestigd in de aula op de bovenverdieping van basisschool Teun de Jager. Prachtig gelegen aan de rand van het dorp Schoorl, met uitzicht over de weilanden, duinen en de molen. Uiteraard kunnen de kinderen ook spelen op de speelplaats en in de gymzaal van de school.

Vlakbij BSO Molenweg Dependance Schoorl hebben we een schitterend bosgebied met veel mogelijkheden voor natuur-, ontdek- en speelmogelijkheden. In het gebied kunnen onze kinderen de natuur onderzoeken, avonturen beleven, zich verstoppen, een eigen hoekje maken, hutten bouwen en klimmen.

Met school is intensieve afstemming over de ontwikkeling van je kind.

Meer weten? Kijk dan hier!

Molenweg Schoorl