Nieuwe Forte BSO inclusief hockeyles
Nieuwe Forte BSO inclusief hockeyles

Deel dit artikel

10-10-2022
1 minuut

Nieuwe Forte BSO inclusief hockeyles

Na de herfstvakantie opent Forte Kinderopvang in samenwerking met Mixed Hockey Club Castricum op dinsdag en donderdag een nieuwe BSO in Castricum. Bij sportcomplex Wouterland start een kleinschalige BSO voor de naschoolse opvang van kinderen van 4- 12 jaar oud, waarbij de nadruk ligt op het (leren) buiten hockeyen.

Na de herfstvakantie start de nieuwe BSO inclusief hockeyles van Forte en MHCC, waar de kinderen lekker buiten kunnen hockeyen. Een professionele medewerker van de hockeyclub en met opleiding Sportkunde komt de kinderen op deze BSO opvangdagen hockeyles geven. Zo kunnen kinderen kennismaken met een nieuwe sport. Daarnaast is er op deze nieuwe BSO een aanbod van activiteiten waarbij de kinderen vooral veel lekker buiten kunnen bewegen.

Ook wordt kantine van de club aangepast aan de behoeftes van de BSO kinderen. Hier is ruimte om te eten en te drinken na school, maar ook om creatief bezig te zijn. Met deze uitbreiding binnen het Forte BSO aanbod in Castricum ontstaat een mooie afwisseling tussen de gewone BSO en een sportieve BSO, waarbij de nadruk op hockey ligt.

BSO Wouterland kan worden gecombineerd met de reguliere Forte BSO. Dat zorgt voor een leuke afwisseling met de gewone BSO. BSO Wouterland biedt ruimte voor één groep van tien kinderen van 4-12 jaar.

Meer informatie op de locatiepagina van BSO Wouterland of via afdeling Klantenservice: 0251-658058 of klantenservice@fortekinderopvang.nl.