Nieuwe naam voor KDV en BSO NextGen Kids in Obdam
Nieuwe naam voor KDV en BSO NextGen Kids in Obdam
Nieuwe naam voor KDV en BSO NextGen Kids in Obdam

Deel dit artikel

08-02-2024
2 minuten

Nieuwe naam voor KDV en BSO NextGen Kids in Obdam

Kinderdagverblijf en BSO NextGen Kids aan de Dorpsstraat in Obam heeft een nieuwe naam, helemaal passend bij Forte Kinderopvang en de al bestaande groepsnamen van de vestiging. Naast de naamwijziging wordt het pand zowel van binnen als buiten opgeknapt.

De behoefte aan een nieuwe naam bestond sinds de overname van NextGen Kids door Forte Kinderopvang in oktober 2023. Aan zowel de medewerkers van het team op de locatie als de ouders is daarom gevraagd mee te denken met een nieuwe naam voor de opvang. Suggesties voor een nieuwe naam konden in de ideeënbus op de vestiging gestopt worden.

Uit alle inzendingen is een nieuwe passende naam gekozen, en dat is geworden: Kinderdagverblijf en BSO De Beestenboel. Deze stoere en gezellige naam past helemaal bij de locatie en Forte! Je mag hier lekker nieuwsgierig zijn en op avontuur gaan om jezelf en de wereld te ontdekken! Ook heeft de nieuwe naam een directe aansluiting bij de al bestaande groepsnamen van de locatie, die allemaal een dierennaam hebben. De groepsnamen worden dan ook gewoon in stand gehouden.

Naast de naamswijziging wordt het pand in Obdam op dit moment zowel van binnen als van buiten opgeknapt. Zo worden de binnenruimtes opgefrist en wordt de tuin aangepakt, om er een groenere en duurzame beleeftuin van te maken!

Dat de locatie straks helemaal opgefrist is en een nieuwe naam draagt, wordt in de loop van het voorjaar met alle kinderen en ouders feestelijk gevierd.

Er is nog plek!
Op deze gezellige en kleinschalige kinderopvang in Obdam is nog plek! Zoek je een kinderopvang voor je kind? Op de website van Forte Kinderopvang www.fortekinderopvang.nl is meer informatie te vinden en kan eenvoudig een rondleiding worden aangevraagd. Ook kan gebeld worden met de afdeling klantenservice via 0251 – 658 058.