Online thema-avond: De kracht van de groeimindset
Online thema-avond: De kracht van de groeimindset

Deel dit artikel

06-02-2024
2 minuten

Online thema-avond: De kracht van de groeimindset

Zolang alles goed gaat, blaken veel mensen van zelfvertrouwen. Maar wanneer ze uitgedaagd worden om iets nieuws te doen, iets onbekends te leren of simpelweg het beste uit zichzelf te halen, haken ze vaak snel af. Hoe kan dat toch?

Inge Corstiaans (Platform Mindset) laat je tijdens deze online thema-avond De kracht van de groeimindset kennis maken met de enorme impact van onze overtuigingen (mindsets): zijn ze helpend of belemmeren ze je juist tijdens je werk- en leerproces? En wat is de invloed van jouw onbewuste overtuigingen op de mindset van je kind(eren)? Hoe zorg je dat jouw mindsets de motivatie en leerhouding van je kind(eren) positief beïnvloeden?

Op deze en meer vragen krijg je antwoord tijdens deze superinteressante online thema-avond. Met kennis van de mindsettheorie en verrassende, praktische werkvormen raak je tijdens deze avond geïnspireerd om alle talent te laten groeien!

De online thema-avond is voor alle Forte ouders met kinderen in de leeftijd 0 – 13 jaar en wordt gehouden op dinsdagavond 12 maart van 20.00 – 21.30 uur, via Zoom. Forte ouders kunnen zich gratis aanmelden via de aanmeldlink in het bericht in de Ouderapp.

Deelname online thema-avond

  • Voor deze (gratis) online thema-avond ‘De kracht van de groeimindset’ voor Forte ouders kun je je aanmelden via de link in het bericht via de Ouderapp. 
  • Datum: dinsdagavond 12 maart van 20.00 – 21.30 uur, via zoom.
  • Voor de online thema-avond ontvang je per e-mail eerst een bevestiging en later een e-mail met de unieke deelname link. Let op: vol = vol.

We hopen je online terug te zien bij onze online thema-avond!

Lees hier meer over alle thema avonden voor Forte ouders.