Online thema-avond: Kinderen en digitale media
Online thema-avond: Kinderen en digitale media

Deel dit artikel

26-09-2023
2 minuten

Online thema-avond: Kinderen en digitale media

Wat doet mijn kind toch allemaal online? En is dat wel gezond? Welke voordelen biedt het mijn kind en welke risico’s zijn er? Hoe maak ik afspraken over schermtijd? Welke media zijn geschikt voor jonge kinderen? En wat moet ik als ouder weten over YouTube (Kids), TikTok, Snapchat en online challenges?

Opvoeden met al die digitale media om ons heen is niet altijd makkelijk! Het is dan ook logisch als je zoekende bent in hoe je hier in de opvoeding mee om kan gaan. Maandag 6 november 2023 van 20.00-21.30 uur organiseert Forte daarom een online thema-avond over mediaopvoeding voor alle Forte ouders met kinderen van 6 – 13 jaar. Mediapedagoog Marije Lagendijk geeft antwoorden op alle vragen en biedt nuttige inzichten en praktische tips voor kinderen waar je thuis direct mee aan de slag kunt.

De online thema-avond is op maandagavond 6 november van 20.00 – 21.30 uur. Forte ouders kunnen zich gratis aanmelden via de aanmeldlink in het bericht in de Ouderapp.

Wat kun je verwachten?

Mediapedagoog Marije Lagendijk neemt je deze avond mee in de digitale wereld van kinderen. Ze geeft antwoord op allerlei vragen rondom digitale media. En ze biedt nuttige inzichten en praktische tips voor kinderen waar je thuis direct mee aan de slag kunt. Marije is gespecialiseerd in mediaopvoeding van kinderen en ze wordt in de media regelmatig gevraagd om haar expertise te delen.

Deelname online thema-avond

  • Voor deze (gratis) online thema-avond ‘Kinderen en digitale media’ voor Forte ouders kun je je aanmelden via de link in het bericht via de Ouderapp. 
  • Datum: maandagavond 6 november van 20.00 – 21.30 uur.
  • Voor het webinar ontvang je per e-mail eerst een bevestiging en later een e-mail met de unieke deelname link. Let op: vol = vol.

We hopen je online terug te zien bij onze online thema-avond!

Lees hier meer over alle thema avonden voor Forte ouders.