Online thema-avond: Ontspannen opvoeden
Online thema-avond: Ontspannen opvoeden

Deel dit artikel

30-03-2023
2 minuten

Online thema-avond: Ontspannen opvoeden

Op maandagavond 15 mei organiseert Forte een nieuwe online thema-avond, speciaal voor Forte ouders. Want behalve dat het leuk is, is het opvoeden van kinderen ook een hele ontdekkingsreis. Geen kind is hetzelfde en fasen en verrassingen volgen elkaar in rap tempo op. Als ouder probeer je daar zo goed mogelijk op in te spelen. Maar wat is het soms moeilijk om je geduld te bewaren en steeds weer creatief te zijn met oplossingen voor lastige momenten!

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze online thema-avond helpt Tischa Neve, kinderpsycholoog en auteur van diverse opvoedkundige boeken, jou verder om de opvoeding van jouw kind (0-13 jaar) leuker en gemakkelijker te maken. Hoe geef je jouw kind de nodige aandacht en ruimte om zich te ontwikkelen? Hoe houd je goed contact en stimuleer je ook een goede sociaal emotionele ontwikkeling? En hoe verminder je strijd en maak je fijne afspraken over bijvoorbeeld beeldschermen? Kortom: Ontdek hoe je als ouder positief en relaxed blijft tijdens alle uitdagingen van het opvoeden tijdens onze online thema-avond.

Tischa geeft je nieuwe tips en inzichten over:

  • Effectief complimenteren
  • Positief benaderen en communiceren
  • Kinderen helpen meewerken en luisteren
  • Liefdevol begrenzen

MEER OVER TISCHA NEVE

Tischa Neve is kinderpsycholoog, opvoedkundige, moeder van Dim (2009) en pleegmoeder. Ze geeft webinars en trainingen op het gebied van opvoeden en treedt vaak op als opvoedkundige in tv-programma’s en schrijft voor NRC, Ouders van Nu, J/M Ouders en Psychologie Magazine. Ze is auteur van verschillende boeken, waaronder Pubers zijn leuk en Inspiratieboek voor leuker en makkelijker opvoeden.

Deelname onlne thema-avond

  • Voor deze (gratis) online thema-avond ‘Ontspannen opvoeden’ voor Forte ouders kun je je aanmelden via de link in het bericht via de Ouderapp. 
  • Datum: maandagavond 15 mei van 20.00 – 21.30 uur.
  • Voor het webinar ontvang je per e-mail eerst een bevestiging en later een e-mail met de unieke deelname link. Let op: vol = vol.

We hopen je online terug te zien bij onze online thema-avond!

Lees hier meer over alle thema avonden voor Forte ouders.