Online thema-avond: Slaap
Online thema-avond: Slaap

Deel dit artikel

23-10-2023
2 minuten

Online thema-avond: Slaap

Slapen als een baby, een begrip wat je vast wel eens hoort. Maar als jouw kindje niet lekker slaapt, dan weet je wel beter. Je ogen sluiten en naar dromenland vertrekken? Dat is echt niet voor alle kindjes zo makkelijk.

Slaap is een ingewikkeld systeem en hangt met veel factoren samen. Kinderslaapcoach Marieke Jansen geeft tijdens deze online thema-avond inzicht in hoe slapen werkt in die eerste jaren, waar je tegenaan kunt lopen en hoe je jouw kindje kunt helpen om goed of beter te slapen.

Onderliggende oorzaken bij slaapsituaties, slapen zonder onnodig huilen, vroege vogels en voorbeeldroutines per leeftijd komen onder andere aan bod.

Je bent natuurlijk ook meer dan welkom als de nachten en dutjes uitstekend gaan en je gewoon nieuwsgierig bent. Maar ook als er een kleintje op komst is of je in de toekomst voorbereid wilt zijn wanneer het gaat om bedtijdstruggles.

De online thema-avond is voor alle ouders met kinderen in de leeftijd 0 – 4 jaar en wordt gehouden op donderdagavond 16 november van 20.00 – 21.30 uur. Forte ouders kunnen zich gratis aanmelden via de aanmeldlink in het bericht in de Ouderapp.

Deelname online thema-avond

  • Voor deze (gratis) online thema-avond ‘Slaap’ voor Forte ouders kun je je aanmelden via de link in het bericht via de Ouderapp. 
  • Datum: donderdagavond 16 november van 20.00 – 21.30 uur.
  • Voor de online thema-avond ontvang je per e-mail eerst een bevestiging en later een e-mail met de unieke deelname link. Let op: vol = vol.

We hopen je online terug te zien bij onze online thema-avond!

Lees hier meer over alle thema avonden voor Forte ouders.