Online thema-avond voor Forte ouders: Nieuwsgierigheid
Online thema-avond voor Forte ouders: Nieuwsgierigheid

Deel dit artikel

24-02-2023
2 minuten

Online thema-avond voor Forte ouders: Nieuwsgierigheid

Nieuwsgierigheid is dé eigenschap voor een leven lang ontwikkelen en leren met plezier: op elke leeftijd. Iedereen wordt nieuwsgierig geboren, maar… nieuwsgierig blijven is vaak een uitdaging! Als ouder/verzorger kun je de nieuwsgierige vlam van je kind actief brandend houden of juist opnieuw ontvlammen.

Wat kun je verwachten?

In de energieke en interactieve sessie ‘Een leven lang nieuwsgierig samen met jouw kind!’ duik je in de fascinerende wereld van nieuwsgierigheid.

  • Hoe betrek je je kind op een speelse manier bij het ontdekken van nieuwe dingen en houd je aandacht vast?
  • Hoe geef je ruimte om fouten te maken en ervan te leren?
  • Hoe kun je nieuwsgierige vragen aanwakkeren en geef je deze de juiste aandacht?

Antwoorden op deze vragen en meer ontdek je tijdens deze online thema-avond, samen met de oprichter van Nieuwsgierig Denken, Jason Fredrick.

Door actief nieuwsgierigheid te waarderen en te stimuleren houd je het plezier bij je kind voor een leven lang leren en ontdekken vanaf jongs af aan vast. Aan de hand van wetenschappelijke onderzoeken geeft Jason Fredrick bewezen tips, technieken en methodes die een nieuwsgierige houding bij kinderen én jezelf stimuleren. Een prikkelende sessie en concrete handvatten na afloop om thuis toe te passen; nieuwsgierigheid was nog nooit zo leuk!

Deelname onlne thema-avond

  • Voor deze (gratis) online thema-avond ‘Nieuwsgierigheid’ voor Forte ouders kun je je aanmelden via de link in het bericht via de Ouderapp. 
  • Datum: dinsdagavond 21 maart van 20.00 – 21.30 uur.
  • Voor het webinar ontvang je per e-mail eerst een bevestiging vanuit Forte en later een e-mail met de unieke deelname link. Let op: vol = vol.

We hopen je online terug te zien bij onze online thema-avond!

Lees hier meer over alle thema avonden voor Forte ouders.