Overname kinderopvang Broer Konijn in Koedijk
Overname kinderopvang Broer Konijn in Koedijk

Deel dit artikel

25-06-2024
1 minuut

Overname kinderopvang Broer Konijn in Koedijk

Forte Kinderopvang start per 3 juli 2024 met kinderopvang in Koedijk. Per die datum nemen wij het kinderdagverblijf en de BSO van Broer Konijn over.

Wilma Masteling, de eigenaar van Broer Konijn was op zoek naar een geschikte overnamepartner voor haar opvang en heeft hiervoor diverse kinderopvangorganisaties benaderd. Hierbij is de keuze gevallen op Forte Kinderopvang, omdat we elkaar kunnen vinden in een gedeelde visie en passie, waarbij kinderen, ouders en medewerkers voorop staan.

Forte zet met de overname de opvang voor kinderen van 0-4 jaar en 4-12 jaar op deze locaties voort. De huidige medewerkers van Broer Konijn blijven na de overname de vertrouwde gezichten voor de kinderen. Arthur de Flart, bestuurder bij Forte Kinderopvang: “We zijn blij met deze geweldige opvang in Koedijk en heten alle kinderen, hun ouders en de medewerkers van harte welkom binnen Forte.”

Binnenkort is er meer over de opvang van Broer Konijn bij Forte te vinden op onze website. Heb je nu al vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0251 – 658 058 of klantenservice@fortekinderopvang.nl.