Technitheek

Wat is de Technitheek?

De Technitheek is een samenwerking van schoolbesturen Ronduit en ISOB en Forte Kinderopvang. Via de Technitheek en een gezamenlijke website kunnen de scholen en kinderopvanglocaties van de organisaties technisch speel- en lesmateriaal lenen. Zo komen kinderen via onderwijs en kinderopvang eenvoudig in aanraking met techniek. Samen techniek ontdekken was nog nooit zo makkelijk!

technitheek

Waarom?

Kinderen leren via het technische materiaal de skills van de toekomst. Door gebruik van technisch materiaal leren kinderen op een speelse manier redeneren, structureren en nieuwsgierig op onderzoek uit te gaan. Het doet een beroep op de 21e eeuwse vaardigheden en stimuleert hun nieuwsgierigheid. Zo worden onze kinderen echte toekomstbouwers!

Samenwerking Technitheek

De organisaties Ronduit, ISOB en Forte Kinderopvang vinden elkaar in de overtuiging dat kinderen meer moeten kunnen profiteren van professioneel technisch les- en speelmateriaal. Door het uitwisselen en aanschaffen van het materiaal via een gezamenlijke Technitheek, ontstaat er een mooie collectie aan technische benodigdheden die tijdens de les op de basisschool en in de kinderopvang ingezet kan worden.