BSO Vakantieopvang

Schoolgaande kinderen hebben 12 weken per jaar vakantie, maar zoveel weken kan je werkgever jou vaak niet missen. Forte Kinderopvang biedt de oplossing. Opvang tijdens de vakantie bij onze buitenschoolse opvang, met een programma tjokvol leuke activiteiten. De hele vakantie lang gezellige uitstapjes en coole workshops, zodat ze een echt vakantiegevoel hebben.

En je zou er bíjna de vakantieplannen op afstemmen: het BSO vakantieprogramma van Forte zit altijd vol met super gave activiteiten, workshops en uitstapjes! Voor zowel jong als oud, van sportief tot creatief; aan alle kinderen is gedacht tijdens de buitenschoolse opvang in de vakantie.

Bij Forte Kinderopvang kun je terecht voor:

 • Voorschoolse opvang
 • Naschoolse opvang, inclusief of exclusief 12 weken schoolvakantie.
 • Of alleen opvang tijdens de vakanties (12 vakantieweken).
 • Extra opvang tegen regulier tarief, mits de bezetting het toelaat.

Meer informatie? Bel 0251 – 658 058 of klantenservice@fortekinderopvang.nl.

Volg Forte Kinderopvang op Facebook of Instagram voor verslagen tijdens de vakantie!

Vakantieprogramma herfstvakantie 2023

Check het hele vakantieprogramma in de Forte Ouderapp!

Het wordt weer een gezellige vakantie bij de Forte BSO’s! We bieden weer een programma vol met leuke workshops. Zo krijgen de kinderen een echt vakantiegevoel!

Het wordt weer een gezellige vakantie bij de Forte BSO’s! We bieden weer een programma vol met leuke workshops. Zo krijgen de kinderen een echt vakantiegevoel!

Wat gaan de kinderen doen tijdens de vakantie?

Het wordt een griezelig gezellige herfstvakantie bij de Forte BSO’s! De herfstvakantie staat in het teken van Halloween. We bieden volop activiteiten binnen dit thema zoals bijvoorbeeld griezelblikken gooien, pompoen minigolf, spookhuis bouwen en nog veel meer. Naast deze activiteiten op de vestigingen (welke per locatie kunnen wisselen), hebben we ook nog een uitstapje én dagelijks een workshop op het programma staan.

Workshops en uitjes
We gaan sporten, dansen, creatief bezig zijn en lekker op pad! Een greep uit de activiteiten:

 • Theater en dansen
 • Lasergamen
 • Koken
 • Boulderen
 • Game Experience
 • Natuurbeleving
 • Graffiti

Tip: het is voor de kinderen prettig om makkelijk zittende kleding en gymschoenen aan te hebben tijdens de vakantie. Zo kunnen ze lekker bewegen!

Ouders checken het hele BSO vakantieprogramma in de Ouderapp onder de functie Agenda. En onder Nieuws (bericht van 25/9) is het programma alsook de voorwaarden te vinden. Volg Forte Kinderopvang op Facebook of Instagram voor verslagen tijdens de vakantie.

Inspiratie voor thuis!
Heb je vakantie, maar nog geen idee wat je gaat doen? Forte heeft een aantal activiteiten verzameld en ook zelf gemaakt, zodat kinderen ook thuis door kunnen met activiteiten die volledig Forte-proof zijn! Zodat je – ook thuis – je talenten kunt blijven ontdekken en kunt groeien. Zoek je een lekker recept, een creatieve knutsel of doe je liever iets met techniek? Kijk dan eens bij onze vakantie inspiratie!

Wat dacht je van zelf een 3D huis ontwerpen, bouw een toren die niet omvalt, bak blozende bietenmuffins, of volg een yogalesje van de Forte juf! We hebben een hele reeks aan leuke vakantie inspiratie voor je op een rij gezet, gesorteerd op leeftijdscategorie. Check fortekinderopvang.nl/inspiratie!

Lees meer