BSO Vakantieopvang

Schoolgaande kinderen hebben 12 weken per jaar vakantie, maar zoveel weken kan je werkgever jou vaak niet missen. Forte Kinderopvang biedt de oplossing. Opvang tijdens de vakantie bij onze buitenschoolse opvang, met een programma tjokvol leuke activiteiten. De hele vakantie lang gezellige uitstapjes en coole workshops, zodat ze een echt vakantiegevoel hebben.

En je zou er bíjna de vakantieplannen op afstemmen: het BSO vakantieprogramma van Forte zit altijd vol met super gave activiteiten, workshops en uitstapjes! Voor zowel jong als oud, van sportief tot creatief; aan alle kinderen is gedacht tijdens de buitenschoolse opvang in de vakantie.

Bij Forte Kinderopvang kun je terecht voor:

  • Naschoolse opvang incl. 6, 9 of 12 weken schoolvakantie.
  • Of alleen tijdens de vakanties (12 vakantieweken).
  • Extra opvang tegen regulier tarief, mits de bezetting het toelaat.

Meer informatie? Bel 0251-658058 of klantenservice@fortekinderopvang.nl.

Volg Forte Kinderopvang op Facebook of Instagram voor verslagen tijdens de vakantie!

Vakantieprogramma voorjaarsvakantie 2022

Check het hele vakantieprogramma in de Forte Ouderapp!

Het wordt weer een heerlijke vakantie bij de Forte BSO’s! Let wel op: tijdens de kerstvakantie zijn de dan geldende coronamaatregelen van toepassing. Dit kan van invloed zijn op het programma zoals dat nu is vastgesteld.

Het wordt weer een heerlijke vakantie bij de Forte BSO’s! Let wel op: tijdens de kerstvakantie zijn de dan geldende coronamaatregelen van toepassing. Dit kan van invloed zijn op het programma zoals dat nu is vastgesteld.

Wat gaan de kinderen doen tijdens de vakantie?
De kinderen krijgen weer een vol en gezellig vakantieprogramma aangeboden, met o.a.:

  • Workshop Capoeira
  • Bootcamp
  • Workshop Dans
  • Workshop Journalistiek
  • Workshop Percussie
  • Voorstelling Poppentheater
  • Workshop Superhelden (sportief theater)

En nog veel meer! Check het hele vakantieprogramma per regio in de Forte Ouderapp: een vakantiemenu vol afwisseling tussen actie en chillen. Want vakantie vier je bij Forte!

Ouders checken het hele BSO vakantieprogramma  in de Ouderapp onder de functie Agenda. Volg Forte Kinderopvang op Facebook of Instagram voor verslagen tijdens de vakantie.

Inspiratie voor thuis!
Heb je vakantie, maar nog geen idee wat je gaat doen? Forte heeft een aantal activiteiten verzameld en ook zelf gemaakt, zodat kinderen ook thuis door kunnen met activiteiten die volledig Forte-proof zijn! Zodat je – ook thuis – je talenten kunt blijven ontdekken en kunt groeien. Zoek je een lekker recept, een creatieve knutsel of doe je liever iets met techniek? Kijk dan eens bij onze vakantie inspiratie!

Wat dacht je van zelf een 3D huis ontwerpen, bouw een toren die niet omvalt, bak blozende bietenmuffins, of volg een yogalesje van de Forte juf! We hebben een hele reeks aan leuke vakantie inspiratie voor je op een rij gezet, gesorteerd op leeftijdscategorie. Check fortekinderopvang.nl/inspiratie!

Lees meer