BSO Vakantieopvang

Schoolgaande kinderen hebben 12 weken per jaar vakantie, maar zoveel weken kan je werkgever jou vaak niet missen. Forte Kinderopvang biedt de oplossing. Opvang tijdens de vakantie bij onze buitenschoolse opvang, met een programma tjokvol leuke activiteiten. De hele vakantie lang gezellige uitstapjes en coole workshops, zodat ze een echt vakantiegevoel hebben.

En je zou er bíjna de vakantieplannen op afstemmen: het BSO vakantieprogramma van Forte zit altijd vol met super gave activiteiten, workshops en uitstapjes! Voor zowel jong als oud, van sportief tot creatief; aan alle kinderen is gedacht tijdens de buitenschoolse opvang in de vakantie.

Bij de BSO van Forte Kinderopvang kun je terecht voor:

 • Voorschoolse opvang
 • Naschoolse opvang, inclusief of exclusief schoolvakanties
 • Of alleen opvang tijdens de schoolvakanties
 • Extra opvang tegen regulier tarief, mits de bezetting het toelaat.

Meer informatie? Bel 0251 – 658 058 of klantenservice@fortekinderopvang.nl.

Volg Forte Kinderopvang op Facebook of Instagram voor verslagen tijdens de vakantie!

Vakantieprogramma meivakantie 2024

Check het hele vakantieprogramma in de Forte Ouderapp!

Het wordt weer een gezellige meivakantie bij de Forte BSO’s! We bieden een programma vol met leuke workshops en activiteiten. Zo krijgen de kinderen een echt vakantiegevoel!

Het wordt weer een gezellige meivakantie bij de Forte BSO’s! We bieden een programma vol met leuke workshops en activiteiten. Zo krijgen de kinderen een echt vakantiegevoel!

Wat gaan de kinderen doen tijdens de vakantie?
We bieden in de meivakantie workshops waarbij we sporten, dansen, creatief bezig zijn en lekker op pad gaan! Een greep uit de workshops:

 • Game Experience
 • Ninja Bootcamp
 • Ontwerp je eigen tas
 • 3D-Pen
 • Picoo
 • Mini Robot Insect
 • Kickboksen
 • Jumping Fitness
 • Verschillende creatieve workshops: voor elk wat wils!

Tip: het is voor de kinderen prettig om makkelijk zittende kleding en gymschoenen aan te hebben tijdens de vakantie. Zo kunnen ze lekker bewegen!

Ouders zien het hele BSO vakantieprogramma in de Ouderapp onder de functie Agenda. Hier zie je, als je kind die dag komt, een overzicht van het programma per dag, inclusief een korte beschrijving van de activiteit. Zo krijg je inzicht in wat het vakantieprogramma per dag biedt!
Lees ook goed alle voorwaarden die bij het BSO vakantieprogramma van toepassing zijn. Deze vind je in de bijlage van het bericht in de Ouderapp dat op 02/04 is verstuurd.

Volg Forte Kinderopvang op Facebook of Instagram voor verslagen tijdens de vakantie.

Inspiratie voor thuis!
Heb je vakantie, maar nog geen idee wat je gaat doen? Forte heeft een aantal activiteiten verzameld en ook zelf gemaakt, zodat kinderen ook thuis door kunnen met activiteiten die volledig Forte-proof zijn! Zodat je – ook thuis – je talenten kunt blijven ontdekken en kunt groeien. Zoek je een lekker recept, een creatieve knutsel of doe je liever iets met techniek? Kijk dan eens bij onze vakantie inspiratie!

Wat dacht je van zelf een 3D huis ontwerpen, bouw een toren die niet omvalt, bak blozende bietenmuffins, of volg een yogalesje van de Forte juf! We hebben een hele reeks aan leuke vakantie inspiratie voor je op een rij gezet, gesorteerd op leeftijdscategorie. Check fortekinderopvang.nl/inspiratie!

Lees meer