Studiedagen: vestiging gesloten
Studiedagen: vestiging gesloten

Deel dit artikel

15-09-2022
1 minuut

Studiedagen: vestiging gesloten

In de week van dinsdag 20 t/m vrijdag 23 september 2022 heeft Forte Kinderopvang studiedagen voor alle Forte medewerkers. Alle opvanglocaties in een betreffende cluster zijn dan één dag gesloten en bieden dan dus geen opvang.

Wanneer is de vestiging gesloten?

  • Dinsdag 20 september 2022: locaties Beemster en De Rijp
  • Woensdag 21 september 2022: locaties Bergen en Heiloo
  • Donderdag 22 september 2022 : locaties Schoorl, Heerhugowaard, Stompetoren, Alkmaar, Egmond-Binnen, Egmond aan Zee, West-Graftdijk en Akersloot
  • Vrijdag 23 september 2022: locaties Castricum

Studiedagen voor nieuwe pedagogische visie

Alle Forte medewerkers volgen in de week van dinsdag 20 t/m vrijdag 23 september 2022 één studiedag per regio in teamverband om te kunnen werken volgens onze nieuwe pedagogische visie. We kijken uit naar het samen ervaren wat dit voor iedereen inhoudt en hoe we de kinderen de beste basis voor de toekomst gaan geven. Na deze studiedag kunnen de medewerkers er direct op de locaties op een juiste manier mee aan de slag en kunnen ze via bestaande scholingstrajecten en teamavonden de verdiepingsslag maken.

Alle Forte ouders zijn van deze studiedagen op de hoogte gebracht via de Ouderapp. Kijk hiervoor bij nieuws van 9 juni, 30 augustus en 15 september. Daar vinden ouders ook welke datum hun locatie dicht is.