Thema Villa Kakelbont
Thema Villa Kakelbont

Deel dit artikel

08-01-2024
1 minuut

Thema Villa Kakelbont

Vanaf 8 januari starten we met een nieuw en gezellig thema: Villa Kakelbont: ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!

villa kakelbont

In Villa Kakelbont krijgen onze toekomstbouwers alle ruimte om hun groeimindset te ontplooien. We beleven nieuwe en gekke avonturen, we denken in mogelijkheden en gaan op ontdekkingstocht. In Villa Kakelbont geven we kinderen de ruimte hun fantasie volop te gebruiken.

We helpen onze toekomstbouwers naar een sterkere ontwikkeling van hun groeimindset en hierbij vooral plezier in te beleven. Dit helpt de kinderen in de manier waarop ze leren, uitdagingen aangaan, zichzelf ontwikkelen, omgaan met tegenslag en nieuwe dingen proberen. We stimuleren onze toekomstbouwers in zichzelf te geloven en vergroten zo hun zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen!

Bij Forte zijn kinderen toekomstbouwers: zij zijn de leiders en veranderaars van de toekomst. Hierbij richten we ons op activiteiten binnen een duurzame wereld en leren de kinderen dat zij hier invloed op hebben. Dat vraagt om een groeimindset en veel nieuwsgierigheid. Zo laten we kinderen een leven lang groeien!