Thema’s KDV en BSO juli en augustus

Deel dit artikel

01-07-2022
1 minuut

Thema’s KDV en BSO juli en augustus

De komende weken zijn onze activiteiten binnen toepasselijke thema: Vakantie! Of je nu weggaat of niet, in de vakantiesfeer komen gaat zeker lukken bij Forte. De BSO kinderen hebben binnen het thema om de 2 weken nog een kleine variatie. Zij starten met Kamperen, gaan daarna op een avontuurlijke Safari en eindigen de zomervakantie op een Onbewoond Eiland!  starten we weer met nieuwe thema’s voor KDV en BSO!

Deze activiteiten stemmen we af op leeftijd en belangstelling van de kinderen. Een aanbod dat prikkelt en inspireert, kinderen hun talenten laat ontdekken en ze laat groeien! De thema’s lopen van 15 juli 2022 t/m 26 augustus 2022.

Thema KDV: vakantie!

De KDV’s gaan vanaf 15 juli aan de slag met het nieuwe thema Vakantie. Een heerlijk veelzijdig thema met veel mogelijkheden om in een echte vakantiestemming te komen!

thema's

 

Thema BSO: vakantie in 3 delen!

De BSO kinderen hebben binnen het thema Vakantie om de 2 weken nog een kleine variatie. Zij starten met Kamperen, gaan daarna op een avontuurlijke Safari en eindigen de zomervakantie op een Onbewoond Eiland!

thema's

 

Meer weten over onze thema’s en activiteiten? Kijk dan eens hier!